Spider-Man geeft James Bond het nakijken in nota bene zijn thuisland

Spider-Man geeft James Bond het nakijken in nota bene zijn thuisland

Ook daar gaat de box-office 'troe de roef'...

Spider-Man: No Way Home heeft al een record bereikt in de States door Avengers: Endgame te overtreffen wat betreft voorverkoop van tickets, maar nu lijken ook buitenlandse records te gaan sneuvelen.

In het VK is de afscheidsfilm van Daniel Craigs James Bond, No Time To Die, inmiddels ook dik verslagen als het aankomt op pre-sales.

Het Britse publiek heeft ervoor gezorgd dat Spidey in een tijdsbestek van nog geen 24 uur het drievoudige aan tickets meer heeft verkocht dan 'hun eigen' 007. En dat is geweldig nieuws, vooral te midden van een nieuwe vorm van COVID-19 die overheden wereldwijd zorgen baart.

Post-Pandemie
Hopelijk wordt dit op de valreep de eerste blockbuster van 2021 die de magische grens van $1 miljard dollar (voor het eerst sinds Star Wars: The Rise Of Skywalker in 2019) gaat doorbreken. In een normale situatie zouden we ook niet raar opkijken als de $2 miljard dollar wordt bereikt en alle hoop is nu natuurlijk gevestigd op de verschijning in China.

No Way Home staat vooralsnog gepland voor een release op 16 december en hoewel dat voor ons enigszins in gevaar komt, blijven we hopen!

NieuwsFilm

meest populair