Sasha Calle geeft ons (letterlijk) een lekkermakertje ter voorbereiding op 'Supergirl'

Sasha Calle geeft ons (letterlijk) een lekkermakertje ter voorbereiding op 'Supergirl'

Wel leuk bedacht...

Niet alleen Marvel gaat binnenkort het multiversum opengooien, concurrent DC gaat hetzelfde doen (zijn ze in ieder geval op tijd).

Bij DC mag The Flash hier het startschot voor geven en actrice Sasha Calle, die zal debuteren als de nieuwe Supergirl, hypet de fans nog wat op.

Op Instagram deelde ze een creatieve foto van achter de schermen. We zien het embleem in een latte machiatto en regisseur Andy Musschietti met het bijschrift: Kan niet wachten om haar met jullie te delen".


Volledige blik nadert
Fans hebben slechts een glimp opgevangen van Calle's Supergirl via setfoto's wat de hype alleen maar heeft verergerd. Gezien de onzekere toekomst van Henry Cavill als Clark Kent/Superman kan haar personage een cruciale rol spelen bij het opzetten van een nieuw (Kryptioniaans) universum. En uiteraard behoort een eigen film/serie ook nog tot de mogelijkheden.

The Flash gaat verder waar we Barry Allen (Ezra Miller) hebben achtergelaten na de gebeurtenissen van Justice League, vermoedelijk met zowel de beste aspecten uit Zack Snyder's versie als de theatrale.

NieuwsFilm

meest populair