Uitgestelde 'Morbius' pakt een bedenkelijk record af van 'The New Mutants'

Uitgestelde 'Morbius' pakt een bedenkelijk record af van 'The New Mutants'

Wees er trots op, maar niet heus...

Afgelopen week werd Morbius van Sony Pictures wederom met een paar maanden uitgesteld en hiermee heeft de film een nieuwe prestatie geleverd die haast onhaalbaar leek om te overtreffen.

Want het avontuur met Jared Leto in de titelrol is nu vaker vertraagd dan het geplaagde The New Mutants (van 2018 naar 2020). Op Twitter wees Geek To Me Radio op dit wilde feit, zie het bericht hieronder:


Verschil in oorzaken
Uiteraard is de coronapandemie hier grotendeels schuldig aan, maar in het geval van The New Mutants speelde ook het opschuiven van X-Men: Dark Phoenix een rol en was er het nodige drama achter de schermen, iets waar Morbius een stuk minder last van heeft.

In dit geval lijkt het succes van Marvel's Spider-Man: No Way Home, dat de wereldwijde bioscopen nog steeds domineert, van invloed.

Een troef voor Morbius is het multiversum dat helemaal opengebroken is. Er waren al re-shoots met de Vulture van Michael Keaton, er was een Oscorp-gebouw te zien dat erg leek op dat uit The Amazing Spider-Man en er verschenen meerdere posters van Tobey Maguire's webslingeraar.

Dus óf Sony wil geen last hebben van No Way Home en laat deze nog een paar weken vrijuit schitteren óf (als we de geruchten moeten geloven) worden er wellicht nog een aantal verrassende optredens toegevoegd.

NieuwsFilm

meest populair