Oude bekende uit 'Avengers: Infinity War' terug in 'Thor: Love and Thunder'?

Oude bekende uit 'Avengers: Infinity War' terug in 'Thor: Love and Thunder'?

Een nieuw gerucht...

Het lijkt erop dat Thor (Chris Hemsworth) en Eitri (Peter Dinklage) nog niet klaar zijn met samenwerken, aangezien de enorme dwerg terug schijnt te keren in Thor: Love And Thunder.

Net als in de strips en de Noorse mythologie is Eitri een meester in het smeden van wapens. Voor Avengers: Infinty War (2018) hielp hij de dondergod bij het creëren van de Stormbreaker.

Op de IMDB-pagina van de film werd opgemerkt dat de haarstylist van Dinklage aan de crewlijst is toegevoegd. Hoewel iedereen op die site kan bewerken en het dus nauwelijks een bevestiging is voor iets concreets, zou een terugkeer logisch klinken.

Recente promo-art gaf een blik op de nieuwe kostuums van Thor en Jane Foster (Natalie Portman) waarbij Thor nog steeds de Stormbreaker hanteert. Foster, die zal transformeren tot The Mighty Thor, heeft Mjolnir (die werd vernietigd in Ragnarok) vast. Die zit nu echter onder de scheuren.

Lange geschiedenis
De dwergen afkomstig uit Svartalfheim en de Asgardians hebben duidelijk een lange geschiedenis, dus het is mogelijk dat de iconische hamer opnieuw wordt gesmeed met wederom de hulp van Eitri.

Thor: Love And Thunder staat nu gepland voor een release in juli 2022.

NieuwsFilm

meest populair