Gerucht: Ook Marvel probeerde Ben Affleck te strikken voor een cameo

Gerucht: Ook Marvel probeerde Ben Affleck te strikken voor een cameo

En niet als Batman...

De laatste tijd is er geen grotere welles-nietes draaikolk aan nieuwsberichten geweest dan over de toekomst van Ben Affleck in grote blockbusters. Inmiddels lijkt het één en ander duidelijk.

Na Batman v Superman, Suicide Squad en Justice League leek het gedaan met de rol van Affleck als The Dark Knight in het DCEU, maar toch werd hij overgehaald om nog eenmaal terug te keren voor The Flash.

Zijn carrière bij Marvel was nog korter met een mislukt solo-optreden als Matt Murdock a.k.a. Daredevil in 2003 toen het MCU nog niet bestond.

Een nieuw gerucht op social media beweert nu echter dat Marvel Studio's toch een poging heeft gedaan om de 49-jarige acteur te benaderen voor een cameo-optreden als de blinde superheld in Doctor Strange 2.

Dit wordt beweerd door het kanaal @bigscreenleaks:
"Om voor de hand liggende redenen werd mij gevraagd dit geheim te houden, maar Marvel heeft inderdaad contact gezocht met Affleck voor een cameo als Daredevil. Ze stuurden voorlopige contracten naar zijn team, maar ik weet niet zeker of er iets van terecht is gekomen. En ja, dit was voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness".

Sinds het eind van 2021 zijn er geen updates meer binnengekomen, dus neem alles vooral met een korreltje zout, maar interessant is het wel!

NieuwsFilm

meest populair