Andrew Burnap gecast in live-action 'Snow White', maar niet als wie je zou denken

Op het eerste gezicht lijkt hij een geschikte...

Arjen Rooseboom 14 January 2022 15:19 in Algemeen
Nadat Wonder Woman-actrice Gal Gadot al was bevestigd als The Evil Queen voor Disney's aanstaande live-action remake van Snow White and the Seven Dwarfs met Rachel Ziegler (West Side Story) in de titelrol, is nu de eerste mannelijke naam onthuld.

The Hollywood Reporter meldt dat Tony-winnaar Andrew Burnap zich bij de cast voegt. En hoewel je bij zijn looks waarschijnlijk denkt aan de prins, speelt hij dit niet. De jager dan? Ook niet. Één van de dwergen? Nope.

Burnap krijgt een gloednieuw niet bestaand personage in het verhaal. Dit kan zijn om de enigszins korte speelduur van de animatieklassieker (slechts 83 minuten) iets op te rekken met een extra verhaallijn.

Marc Webb is de regisseur
Sean Bailey, productiedirecteur, zei in een interview met Vulture: "We dachten dat als Iron Man, Thor en Captain America de superhelden van Marvel zijn, dan zijn Alice, Assepoester, Mowgli en Belle misschien de onze met Cruella en Maleficent als een soort van vrouwelijke Thanos".

"Het kan heel spannend worden als er een manier is om opnieuw contact te maken met de affiniteit voor wat die personages voor mensen betekenen op een manier met de beste talenten en technologie".

Snow White and the Seven Dwarfs is de zoveelste live-action remake waarmee Disney de laatste tijd behoorlijk scoort aan de box-office, met Beauty and the Beast, The Jungle Book, Aladdin en The Lion King als absolute hoogtepunten die de miljardengrens wisten te passeren.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair