3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Jeffrey Kouters 24 januari 2022 13:52 in Featured
Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Gravity (2013)
Regie: Alfonso Cuarón | Cast: Sandra Bullock, George Clooney, Ed Harris, e.a. | Te zien op: Netflix
Astronauten Ryan Stone en Matt Kowalski zijn volledig op zichzelf aangewezen wanneer hun spaceshuttle tijdens een routineklus onherstelbaar beschadigd raakt. De twee blijven als enige overlevenden achter. Zonder contact met de aarde lijkt de kans om gered te worden zeer klein. Maar ze geven niet op.

Bridesmaids (2011)
Regie: Paul Feig | Cast: Kristen Wiig, Maya Rudolph, Melissa McCarthy, e.a. | Te zien op: Prime Video / Videoland
Lillian staat op het punt om te trouwen en heeft haar beste vriendin Annie, die behoorlijk door het leven struikelt, aangesteld om het feest te organiseren. Annie besluit de hele groep bruidsmeiden mee te nemen op een wilde trip met als eindstation Lillians grote huwelijksdag.

Crimson Peak (2015)
Regie: Guillermo del Toro | Cast: Mia Wasikowska, Tom Hiddleston, Jessica Chastain, e.a. | Te zien op: Videoland
De rijke erfgename Edith Cushing, schrijfster van griezelverhalen, trouwt met de mysterieuze edelman Thomas Sharpe. Hij neemt haar mee naar zijn vervallen landhuis, waar zijn vreemde zuster Lucille het voor het zeggen heeft. Al snel komt Edith erachter dat niets is wat het lijkt in haar nieuwe huis.Lees ook:NieuwsFilm