'Suicide Squad: The Ayer Cut' krijgt grote naam achter zich

'Suicide Squad: The Ayer Cut' krijgt grote naam achter zich

Will Smith wil 'm ook zien!

Will Smith ziet het helemaal zitten om de Ayer Cut van Suicide Squad uit 2016 te zien. De acteur was in de film te zien als het personage Deadshot; werd prima ontvangen, maar keerde niet terug voor de semi-reboot van James Gunn.

Suicide Squad werd geregisseerd door David Ayer. Het werd een commercieel succes voor Warner Bros., al was de versie die in de bioscoop uitgebracht significant anders dan waar Ayer mee wilde komen.

Suicide Squad-release
Batman v Superman: Dawn of Justice was toen de film werd uitgebracht een commercieel succes, maar een ramp bij critici en het publiek als het op de ontvangst aankwam. Warner Bros. 'knipperde' en besloot de film van Ayer behoorlijk onder handen te nemen.

Suicide Squad was oorspronkelijk veel duisterder, had meer grof geweld. Maar de studio maakte er een film van die meer deed denken aan Deadpool en zodoende een stuk humoristischer en lichtvaardiger was.

Nadat met succes campagne was gevoerd voor de release van Zack Snyder's Justice League, pikte Ayer de handschoen ook op en kwam hij meermaals met oproepen bij fans om druk uit te oefenen op Warner Bros. om zijn film alsnog uit te brengen.

Will Smith laat nu weten dat hij het helemaal ziet zitten. Hij houdt van "beide versies" van de film en heeft "absoluut genoten van Ayer's versie."



NieuwsFilm

meest populair