'Bullet Train' schuift op en neemt de plaats in van 'Black Adam'

Scheelt gelukkig niet veel...

Arjen Rooseboom 20 maart 2022 15:36 in Algemeen
Toen de DC-blockbuster Black Adam onlangs werd uitgesteld van juli 2022 naar oktober 2022, kwam er een plekje vrij in het releaseschema.

Nu is deze ingenomen door Bullet Train, de (komische volgens de trailer?) actieknaller met onder andere Brad Pitt in een van de hoofdrollen.

Hiermee verplaatst de titel zich van 15 juli 2022 naar 29 juli 2022 en hoewel dat weinig verschil lijkt uit te maken, krijgen Pitt en consorten wel iets meer ademruimte, omdat ze eerst nog heel dicht tegen Thor: Love and Thunder aan zaten (welke op 8 juli 2022 verschijnt).

Eind van de maand moeten ze het opnemen tegen iets minder bekendere titels zoals de horrorthriller Vengeance en Paws of Fury: The Legend of Hank.

Verhaal en castleden
Regisseur David Leitch brengt een sterrencast (met Pitt, Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Zazie Beetz, Michael Shannon, Logan Lerman, Hiroyuki Sanada en Sandra Bullock) samen in de Japanse hogesnelheidslijn.

Ze hebben allen verschillende doelen, maar als ze aan hun taak beginnen, komen ze erachter dat hun opdrachten met elkaar verbonden zijn en moeten ze een manier vinden om de reis te overleven.

NieuwsFilm