Natalie Portman heeft haar eigen 'Thor: Love and Thunder' poster gedeeld

Natalie Portman heeft haar eigen 'Thor: Love and Thunder' poster gedeeld

Natalie Portman heeft een poster van Jane Foster als The Mighty Thor gedeeld.

Actrice Natalie Portman heeft op haar Instagram haar eigen Thor: Love and Thunder poster gedeeld. Op de poster is de actrice te zien als Jane Foster/The Mighty Thor, terwijl dit personage Mjolnir vasthoudt.

Portman speelde voor het eerst Jane Foster in Thor uit 2011. Ze speelde haar rol opnieuw in het vervolg Thor: The Dark World uit 2013, en daarnaast verscheen ze ook in Avengers Endgame (2019) en de Marvel Studios Disney+-serie What if...?, die vorig jaar uitkwam.

The Mighty Thor
De actrice was niet te zien in de derde Thor-film genaamd Thor: Ragnarok. Tijdens de San Diego Comic-Con uit 2019 werd er bekendgemaakt dat Portman terug zou keren naar de Thor-franchise als Jane Foster.

Toen ze op het podium was, kreeg ze Mjolnir overhandigt, waarna bekend werd gemaakt dat ze The Mighty Thor in Thor: Love and Thunder zou spelen. Jane Foster werd door in de stripboeken The Mighty Thor nadat ze geroepen werd om Mjolnir te dragen, omdat Thor Odinson dit zelf niet meer kon.

Natalie Portman
In de teaser voor Thor: Love and Thunder zien we voor het eerst Portmans Jane Foster als The Mighty Thor. De teaser en eerste poster van Thor: Love and Thunder kwamen eerder uit deze week.

Nu heeft de actrice op Instagram een poster gedeeld van de film, waarop duidelijk te zien is dat haar personage Jane Foster in deze film echt The Mighty Thor is. Bekijk hieronder de poster en via deze link de post op Instagram.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair