De 10 best bekeken films op Netflix van dit moment

Dit zijn vandaag de populairste films in Nederland.

Netflix geeft iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de 10 films die het vandaag in ons land erg goed doen op de streamingdienst.

#1 Lion du périph (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Louis Leterrier | Cast: Omar Sy, Laurent Lafitte, Izïa Higelin, e.a.
Ousmane Diakité en François Monge zijn twee agenten die elkaar na tien jaar opnieuw treffen voor een nieuwe zaak. Samen onderzoeken ze een moord in een politiek en sociaal verdeelde stad. Deze zaak blijkt groter en gevaarlijker dan gedacht door een dreigende samenzwering.

#2 Along for the Ride (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sofia Alvarez | Cast: Emma Pasarow, Belmont Cameli, Kate Bosworth, e.a.
De introverte Auden lijdt aan slapeloosheid. Een echte jeugd heeft ze niet gehad. De zomervakantie voordat ze begint aan de universiteit brengt ze door bij haar vader. 's Nachts ontmoet ze de mysterieuze Eli. De twee raken bevriend. Wanneer iedereen ligt te slapen, laat Eli haar het zorgeloze tienerleven ervaren dat ze nooit heeft gekend.

#3 The Vow (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Sucsy | Cast: Rachel McAdams, Channing Tatum, Jessica Lange, e.a.
Paige, een pasgetrouwde jonge vrouw, belandt na een auto-ongeluk in coma. Vijf jaar later wordt ze wakker. Ze blijkt zich weinig meer te herinneren. Zo weet ze niet meer wie haar man Leo is. Leo doet er op zijn beurt als toegewijde partner alles aan om Paige te helpen herstellen. Ook hoopt hij haar liefde terug te winnen.



#4 365 Days (2020)
#5 The Lost City of Z (2016)
#6 Ben Is Back (2018)
#7 The Survivor (2022)
#8 This Is The End (2013)
#9 Marmaduke (2022)
#10 Amor de madre (2022)


NieuwsFilm

meest populair