HBO Max voegde 11 topfilms nieuw toe: dit zijn ze

HBO Max voegde 11 topfilms nieuw toe: dit zijn ze

HBO Max maakte het een drukke week!

HBO Max maakt er weer een drukke week van. Vandaag zetten we, zoals elke zaterdag, het complete nieuwe aanbod voor je op een rij!

Paul Blart: Mall Cop (2009)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steve Carr | Cast: Kevin James, Keir O'Donnell, Carla Antonino, Dale Appel
Paul Blart (Kevin James) is een bewaker in een overdekt winkelcentrum. Als een georganiseerde bende het winkelcentrum overvalt moet hij in actie komen en alles doen om ze proberen te stoppen.

Paul Blart: Mall Cop 2 (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Andy Fickman | Cast: Kevin James, Raini Rodriguez, Neal McDonough, Daniella Alonso
Samen met zijn dochter gaat Paul Blart naar een Security Guard Expo in Las Vegas. Daar wordt hij gepest door de beveiliging van het casino en moet hij het opnemen tegen een groep gevaarlijke kunstdieven.

Last Night (2010)
Bekijk de afbeeldingRegie: Massy Tadjedin | Cast: Keira Knightley, Eva Mendes, Sam Worthington, Guillaume Canet
Michael vertrekt op zakenreis met een bloedmooie collega waar hij zich erg tot aangetrokken voelt. Dezelfde nacht loopt zijn vrouw Joanna haar oude liefde tegen het lijf... Een moderne parabel over de relaties tussen mannen en vrouwen, legt op treffende wijze de broosheid en de complexiteit van een getrouwd koppel bloot.

Father of the Bride (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gary Alazraki | Cast: Adria Arjona, Isabela Moner, Andy Garcia, Laura Harring
De al lang getrouwde Billy en Ingrid zijn verrast wanneer hun oudste dochter Sofia voor een bezoek naar Miami komt. De verrassingen blijven komen wanneer ze een nieuwe vriend aankondigt: Adan. Ze blijken ook verloofd te zijn en willen snel een bruiloft plannen zodat ze hun leven in Mexico kunnen beginnen. Door Sofia's nieuws besluiten Billy en Ingrid hun eigen onthulling voor zich te houden, namelijk dat ze willen gaan scheiden. Ze besluiten het voorlopig uit te stellen en het liefdevolle koppel te spelen voor hun dochter. Als de ouders van Adan arriveren, ontstaat er een strijd om de leiding over de festiviteiten.

Charlie's Angels (2000)
Bekijk de afbeeldingRegie: McG | Cast: Cameron Diaz, Drew Barrymore, Lucy Liu, Bill Murray
Natalie, Alex en Dylan zijn de charmante prive-detectives in dienst van de mysterieuze Charlie. Hun nieuwe opdracht is de ontvoerde software-magnaat Eric Knox te bevrijden die een systeem heeft ontworpen waarmee je mensen kunt identificeren aan de hand van hun stem. Wanneer deze software in de verkeerde handen terechtkomt, kan dit het leven van Charlie in gevaar brengen. De dames zetten alles op alles om Eric te bevrijden.

Charlie's Angels: Full Throttle (2003)
Bekijk de afbeeldingRegie: McG | Cast: Cameron Diaz, Drew Barrymore, Lucy Liu, Bernie Mac
De drie vrouwelijke detectives Natalie, Alex en Dylan werken voor een mysterieuze opdrachtgever. De vader van Max, een 15-jarige motorcross-kampioen, is informant voor de FBI en wordt door de mafia vermoord. Het is aan de Angels om te voorkomen dat er met Max hetzelfde gebeurt.

Suspiria (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Luca Guadagnino | Cast: Dakota Johnson, Tilda Swinton, Doris Hick, Malgorzata Bela
Een jonge balletdanser reist naar een prestigieuze Europese school, maar die blijkt geleid te worden door een groep heksen. Het leidt tot grote problemen, want de heksen hebben op haar voorzien voor een bizar ritueel.

Chappie (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Neill Blomkamp | Cast: Sharlto Copley, Dev Patel, Ninja, Yolandi Visser
Een jongetje wordt ontvoerd en later geadopteerd door een liefdevol gezin. Ze realiseren dat hij ongelofelijk getalenteerd en intelligent is. Het enige probleem is, dat hij een robot blijkt te zijn.

De Smurfen 2 (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Raja Gosnell | Cast: Hank Azaria, Neil Patrick Harris, Brendan Gleeson, Jayma Mays
In dit vervolg creëert de boze tovenaar Gargamel een paar ondeugende Smurf-achtige wezens, waarmee hij de magische krachten van de Smurfen hoopt te kunnen benutten. Maar als hij er achter komt dat alleen een echte Smurf hem kan geven wat hij wil en alleen een geheime spreuk die Smurfin weet de wezens kan veranderen in echte smurfen, kidnapt Gargamel Smurfin. Hij brengt haar naar Parijs waar hij door miljoenen wordt aanbeden als 's werelds grootste tovenaar. Het is nu aan Grote Smurf, Klungelsmurf, Moppersmurf en Smurffatje om terug te keren naar de echte wereld, zich te herenigen met Patrick en Grace Winslow, en Smurfin te redden.

Call Me by Your Name (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Luca Guadagnino | Cast: Armie Hammer, Timothée Chalamet, Michael Stuhlbarg, Amira Casar
Elio woont met zijn familie ergens in Noord-Italië. Tijdens de zomer van 1983 trekt de Amerikaanse student Oliver (Hammer) tijdelijk bij hen in. De twee worden ondanks het aanzienlijke leeftijdsverschil verliefd op elkaar en samen beleven ze een onvergetelijke zomer vol muziek, lekker eten en romantiek.

The Emoji Movie (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Anthony Leondis | Cast: T.J. Miller, James Corden, Anna Faris, Maya Rudolph
Emojimovie: Express Yourself onthult de geheime wereld die zich in onze telefoons bevindt. Het is een wereld waarin Emojis tot leven komen (als ze niet verzonden worden) en reizen door apps, elk met een eigen wilde en leuke wereld. De ultieme bestemming: de Cloud.

Joy (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: David O. Russell | Cast: Jennifer Lawrence, Robert De Niro, Bradley Cooper, Édgar Ramírez
De arme, maar erg intelligente vrouw Joy Mangano, weet tegen alle kansen in eigenhandig een compleet zakenimperium op te bouwen en haar familie rijk te maken. Maar daarvoor moest ze wel een fikse strijd leveren, vooral voor het veiligstellen van haar nalatenschap.

NieuwsFilm

meest populair