De 10 best bekeken films op Netflix van dit moment

De 10 best bekeken films op Netflix van dit moment

Dit zijn vandaag de populairste films in Nederland.

Netflix geeft iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de 10 films die het vandaag in ons land erg goed doen op de streamingdienst.

#1 The Gray Man (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joe en Anthony Russo | Cast: Ryan Gosling, Chris Evans, Ana de Armas, e.a.
De schimmige CIA-sluipschutter Court Gentry heeft vernietigende geheimen van de veiligheidsorganisatie onthuld. Als reactie heeft men een prijs op zijn hoofd gezet. De onberekenbare Lloyd Hansen, een van zijn oud-collega's, besluit hierop de jacht op hem te openen. Ondertussen wordt Gentry geholpen door agent Dani Miranda en die hulp blijkt hij hard nodig te hebben.

#2 Ghostbusters: Afterlife (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jason Reitman | Cast: Mckenna Grace, Finn Wolfhard, Carrie Coon, e.a.
Phoebe verhuist samen met haar moeder en broertje naar een vervallen, griezelige boerderij die ooit aan hun overleden opa, die werkzaam was als spokenjager, toebehoorde. Wanneer de boosaardige oppergeest Gozer terugkeert en een nieuwe poging onderneemt om de wereld over te nemen, is het aan Phoebe en een groep andere kinderen om de spokeninvasie te stoppen.

#3 The Sea Beast (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Chris Williams | Cast: Karl Urban, Zaris-Angel Hator, Jared Harris, e.a.
Jacob Holland staat bekend als legendarische, onbevreesde zeemonsterjager. Zijn leven komt volledig op z'n kop te staan wanneer hij Maisie, een jong weesmeisje, als verstekeling op zijn schip vindt. Maisie gaat mee op een episch avontuur door onbekende wateren en laat Holland twijfelen aan het leven dat hij altijd gekend heeft. De twee ontwikkelingen een bijzondere band en schrijven geschiedenis.



#4 The Mortal Instruments: City of Bones (2013)
#5 Persuasion (2022)
#6 Legend (2015)
#7 Hotel Mumbai (2018)
#8 Love Song (2020)
#9 The Man from Toronto (2022)
#10 Za Duzy na Bajki (2022)


NieuwsFilm

meest populair