3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

The New Mutants (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Josh Boone | Cast: Blu Hunt, Anya Taylor-Joy, Maisie Williams, e.a. | Te zien op: Disney+
Danielle Moonstar wordt na een traumatische gebeurtenis opgenomen in een kliniek voor jonge mutanten die hun krachten nog maar moeilijk kunnen beheersen. Daar worden zij en de andere bewoners opgeschrikt door allerlei gruwelijkheden. Er blijkt een duistere kracht in te spel te zijn, namelijk die van de Demon Bear.

Vice (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Adam McKay | Cast: Christian Bale, Amy Adams, Steve Carell, e.a. | Te zien op: Netflix
Dick Cheney wordt vicepresident onder George W. Bush. Met zijn geduchte vrouw Lynne aan zijn zijde, weet hij op sluwe wijze de macht te veroveren en de boel te manipuleren. Cheney komt bekend staan om zijn omstreden standpunten. Zo is hij een groot voorstander van de Iraakse oorlog.

Man of Steel (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Zack Snyder | Cast: Henry Cavill, Michael Shannon, Amy Adams, e.a. | Te zien op: HBO Max
De rondzwervende alienheld Kal-El, die als baby richting aarde werd gestuurd, moet zijn krachten verborgen houden voor de mensenwereld. Maar als Zod, een slechte generaal van zijn thuisplaneet Krypton, de aarde wil vernietigen, kan de man van staal niets anders dan in actie komen. Zo maakt de wereld kennis met Superman.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair