Heerlijke naam toegevoegd aan de cast van 'Beverly Hills Cop: Axel Foley'

Een oude rot die nooit teleurstelt...

Arjen Rooseboom 29 september 2022 07:10 in Algemeen
Het vierde Beverly Hills Cop-deel, de Netflix-revival voor de franchise, is na jaren van strubbelingen eindelijk lekker op weg.

De camera's draaien inmiddels en naast uiteraard Eddie Murphy terug in de hoofdrol als grofgebekte rechercheur Axel Foley, zullen ook weer zijn bondgenoten Rosewood (Judge Reinhold), Taggart (John Ashton), Serge (Bronson Pinchot) en Jeffrey (Paul Reiser) hun opwachting maken.

Nu is er een nieuwe naam uit de cast onthuld en die maakt het ensemble voor de fans waarschijnlijk alleen maar mooier, want het is namelijk niemand minder dan Kevin Bacon! Er zijn verder nog geen details bekend gemaakt over zijn personage.

Waar gaat het verhaal over?
Het wachten is op een premièredatum en enkele details over de plot lijken te zijn gelekt: We volgen een ouder geworden Axel Foley die terugkeert naar Beverly Hills om de dood van een oude vriend te onderzoeken en corruptie binnen het korps aan het licht te brengen.

Op deze manier wordt hij herenigd met zijn dochter (Taylour Paige) en werkt hij uiteindelijk onder andere samen met haar ex-vriend en tevens politieagent (Joseph Gordon-Levitt) om de zaak op te lossen.

NieuwsFilm