Prime Video voegt al deze films nieuw toe in oktober

Dit wordt het nieuwe aanbod.

Jim Pedd 30 september 2022 09:03 in Featured
Prime Video onthulde best een aantal nieuwe films die in oktober toegevoegd zouden worden aan het aanbod. We zetten de boel voor je op een rij.

AJAX: PARELS VAN AMSTERDAM | Releasedatum: 7 oktober
Ajax is de succesvolste club van Nederland. De Amsterdammers zijn in de wereld ook al decennialang bekend om de veel geroemde jeugdopleiding. De drie spelers die de hoofdrol vertolken in de documentaire genoten alle drie hun voetbalopleiding bij Ajax. Zij braken kort na elkaar door in Ajax 1. De documentaire op Prime Video geeft een bijzondere inkijk in hun leven. Gravenberch, Timber en Rensch halen op verschillende momenten Ajax 1, maar moeten vervolgens een dragende kracht in de A-selectie zien te worden. Met unieke beelden achter de schermen is te zien wat erbij komt kijken om als jonge speler je plek te verwerven bij het eerste elftal van Ajax en je vervolgens door te ontwikkelen en succesvol te worden als Ajacied. De documentaire is een verhaal vol met verwachtingen, twijfels, succesmomenten en tegenslagen.

TikTok, Boom. (2022)
Regie: Shalini Kantayya | Cast: Richard Cannon III | Releasedatum: 7 oktober
Nu TikTok 's werelds meest gedownloade app is, zijn dit de persoonlijke verhalen van een cultureel fenomeen, verteld door de ogen van een Gen-Z cast, journalisten en experts.

Catherine Called Birdy (2022)
Regie: Lena Dunham | Cast: Bella Ramsey, Andrew Scott, Joe Alwyn, Sophie Okonedo | Releasedatum: 7 oktober
In het jaar 1290 groeit Lady Catherine, met de bijnaam Birdy, op in Engeland. Met haar ouders Lord Rollo en Lady Aislinn woont ze in Stonebridge Manor, dat al betere tijden heeft gekend. Om uit de financiële problemen te geraken, wil haar vader haar uithuwelijken aan een welgestelde man. Maar dat is buiten Birdy gerekend die haar onafhankelijke leven nog niet wil opgeven. Zij houdt haar aanbidders op vernuftige wijze op afstand.

Jackass Forever (2022)
Regie: Jeff Tremaine | Cast: Johnny Knoxville, Steve-O, Chris Pontius, Machine Gun Kelly | Releasedatum: 14 oktober
Na meer dan tien jaar komen de resterende Jackass leden nog een laatste keer samen om een film vol idiote stunts uit te halen. Johnny en zijn team gaan nog een stapje verder dan vroeger. Ze vieren hun vreugde van het weer bij elkaar zijn en dat leidt tot hilarische, absurde en soms gevaarlijke toestanden. Zo experimenteren ze met kanonnen, spinnen, slangen, parachutes, elektrische stoelen en nog veel meer.

ALS JE ONS KUNT HOREN | Releasedatum: 16 oktober
Op 20 oktober 1996 trokken honderdduizenden mensen door Brussel in de Witte Mars. De Belgische bevolking toonde toen massaal haar onvrede, verontwaardiging, zelfs woede over de wijze waarop ons land het dossier van de toen verdwenen en vermoorde meisjes behandelde. Exact een kwarteeuw later blikken we terug op deze historische gebeurtenissen in de vierdelige reeks Als je ons kan horen.

Licorice Pizza (2021)
Regie: Paul Thomas Anderson | Cast: Alana Haim, Alana Haim, Sean Penn, Tom Waits | Releasedatum: 17 oktober
'Licorice Pizza' volgt de levens van Alana Kane en Gary Valentine. Beiden groeien gedurende de jaren 70 op in San Fernando Valley en worden verliefd op elkaar. Gary timmert daarnaast aan de weg om een acteercarrière op te bouwen.

Argentina, 1985 (2022)
Regie: Santiago Mitre | Cast: Ricardo Darín, Peter Lanzani, Francisco Bertín, Norman Briski | Releasedatum: 21 oktober
De openbare aanklagers Julio Strassera en Luis Moreno Ocampo openen in het jaar 1985 een onderzoek naar de meest bloederige militaire dictatuur in Argentinië. Ondanks de nog grote invloed van het leger binnenin de nieuwe fragiele democratie, zetten de heren hun onderzoek dapper voort en ze laten zich omringen door een jong, juridisch team. Zelfs wanneer ze met hun gezin bedreigd worden.

Run Sweetheart Run (2020)
Regie: Shana Feste | Cast: Shohreh Aghdashloo, Clark Gregg, Betsy Brandt, Ella Balinska | Releasedatum: 28 oktober
Een vrouw gaat op blind date met een man. Naarmate de avond vordert, vertoont de man gewelddadig gedrag. De vrouw is doodsbang en slaat op de vlucht. Haar date wil haar echter niet laten gaan en zet de achtervolging in.

NieuwsFilm