"Oude Warner Bros. regime blokkeerde jarenlang dé ultieme comeback"

"Oude Warner Bros. regime blokkeerde jarenlang dé ultieme comeback"

Maar uiteindelijk hebben we hem gekregen...

WAARSCHUWING: Hieronder volgen grote spoilers voor Black Adam!

In de Verenigde Staten is de spreekwoordelijke kat inmiddels uit de zak. In Nederland moeten we nog één klein nachtje wachten.

Na maanden (misschien wel jaren) van speculaties en nietszeggende interviews is Henry Cavill eindelijk teruggekeerd als Superman in het DCEU.

In de post-credit-scene van Black Adam verschijnt hij tegenover hoofdrolspeler Dwayne Johnson en zegt dat ze moeten praten.

Sinds Justice League (2017) was Cavill min of meer buitenspel gezet, maar doordat fans bleven zeuren om een voortzetting van het SnyderVerse mét hem, bleef hij een blok aan het been voor de bonzen bij Warner Bros.

Die wilden eigenlijk het aanstaande The Flash gebruiken om zijn tijdlijn te wissen en helemaal opnieuw te beginnen met Supergirl. Maar die plannen zijn nu, mede dankzij Johnson, compleet veranderd.

Kevin Tsujihara, Ann Sarnoff en Walter Hamada
Fans zijn in extase en hebben lang gewacht. Johnson heeft de schuld voor die vertraging bij de vorige leidinggevenden van Warner Bros. gelegd:

"Telefoontjes en vergaderingen, maar man, het duurde zes jaar om dit voor elkaar te krijgen. Ze bleven maar 'nee' zeggen. Pas toen er nieuw leiderschap kwam, brak er een vruchtbaar tijdperk aan".

NieuwsFilm

meest populair