Marvel Studios deelt de IMAX-trailer voor 'Black Panther: Wakanda Forever'

Marvel Studios deelt de IMAX-trailer voor 'Black Panther: Wakanda Forever'

Na de trailer van eerder deze maand, krijgen we nu ook de IMAX-trailer!

De afgelopen maand zijn we getrakteerd op de nieuwe trailer van de langverwachte Marvel-film Black Panther: Wakanda Forever. Diezelfde trailer krijgt nu een IMAX-release.

Nog een krappe twee weken en dan kunnen we eindelijk de laatste film die Marvel's Phase 4 afrondt aanschouwen. De sequel op Black Panther (2018), wederom geregisseerd door Ryan Coogler (Creed), is al een aantal jaren in productie.

IMAX-Release
De nieuwe IMAX trailer is weliswaar dezelfde trailer die eerder deze maand is uitgekomen. Echter, door de grotere aspect ratio van IMAX ten opzichte van een normale bioscooprelease, geven de beelden in de trailer iets meer prijs van de inhoud van de shots. Het ziet er naar uit dat de Cinematograaf Autumn Durald fantastisch werk heeft geleverd, aangezien de beelden er echt waanzinnig uitzien.



Nieuwe Black Panther
Het overlijden van hoofdrolspeler Chadwick Boseman is een enorme klap geweest voor de productie en heeft zeker extra creativiteit vereist van de scenarioschrijvers om de nodige aanpassingen door te voeren. Het is bekend dat Boseman's personage T'Challa niet opnieuw is gecast, de grote vraag blijft echter wie het Black Panther-pak dan aantrekt, in een vorig artikel besproken wij al enige opties.

Black Panther: Wakanda Forever is vanaf 9 november te zien in de Nederlandse bioscopen & IMAX-zalen.

NieuwsFilm

meest populair