Aaron Taylor-Johnson opnieuw in zee voor spektakel met 'Bullet Train'-regisseur

Aaron Taylor-Johnson opnieuw in zee voor spektakel met 'Bullet Train'-regisseur

En spektakel lijkt gegarandeerd...

Het lijkt erop dat Aaron Taylor-Johnson zijn relatie met regisseur David Leitch (Bullet Train) sterk wil houden. THR heeft gemeld dat de acteur naast Ryan Gosling zal schitteren in The Fall Guy.

Dit wordt een verfilming van de gelijknamige serie, bedacht en gemaakt door Glen A. Larson, die liep van 1981 t/m 1986 op de zender ABC.

Lee Majors speelde de rol van Colt Seavers, een Hollywood-stuntman die bijkluste als premiejager. Gebruikmakend van zijn fysieke vaardigheden en kennis van special effects, reisde hij door het land en arresteerde hij voortvluchtigen en criminelen.

Gosling kiest niet zomaar random titels uit
Het klinkt alsof de film zich niet bezighoudt met het premiejagende aspect van de serie en zich zal concentreren op de stunts met het verhaal over een gehavende stuntman (Gosling) die zijn beste tijd gehad heeft.

Hij vindt zichzelf terug in een film met een ontbrekende ster (Taylor-Johnson) die hem lang geleden verving. Verder speelt Emily Blunt een prothetische visagist met wie de stuntman een romantisch verleden heeft.

Leitch sprak eerder deze zomer met Collider over zijn aanstaande project: "We proberen een grote zomerfilm te maken met veel plezier en actie. We zijn nu in pre-productie en beginnen volgende maand met draaien".

The Fall Guy staat gepland voor een bioscooprelease op 1 maart 2024.

NieuwsFilm

meest populair