DC geeft 'The Flash' nieuw flitsend logo (maar zwijgt over Ezra Miller)

DC geeft 'The Flash' nieuw flitsend logo (maar zwijgt over Ezra Miller)

Trailer in aantocht?

Op woensdag hebben de officiële sociale media-accounts van DC voor hun aankomende DC-film The Flash hun branding geüpdatet, met een nieuwe kijk op het nieuwste rood-en-gouden logo.

Gezien het feit dat de releasedatum van de film nu nog iets meer dan zes maanden duurt, heeft dit online al geleid tot speculaties over de vraag of er binnenkort een nieuwe trailer zou kunnen komen.

Dit gebeurt mogelijk tijdens de aanstaande CCXP-conventie van dit weekend in Brazilië. Tot die tijd hebben we in ieder geval onderstaand logo:

Bekijk de afbeelding

Juni 2023
Editor Paul Machliss is in ieder geval erg in zijn nopjes met het eindproduct en de gebruikte technologie. Zo vertelt hij aan IBC: "Warner heeft ons belast met het maken van de best mogelijke film en we zijn de eersten die een techniek inzetten welke speciaal hiervoor ontwikkeld is. Waarschijnlijk de reden waarom het zo lang heeft geduurd om het af te maken. Maar het is het wachten waard, want het ziet er fantastisch uit"!

Vooralsnog houdt iedereen de kaken stijf op elkaar als het aankomt op de toekomst van controversiële hoofdrolspeler Ezra Miller die de laatste tijd voornamelijk het nieuws haalt wegens (extreem) wangedrag.



NieuwsFilm

meest populair