Deze easter-egg zag je niet in de trailer van 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

De nieuwe trailer zat zo vol met opvallende momenten dat je deze easter-egg misschien hebt gemist.

Afgelopen vrijdag bracht Marvel Studios de eerste trailer uit voor Guardians of the Galaxy Vol. 3. Fans kregen hun eerste blik op Adam Warlock, de terugkeer van Gamora en nog veel meer. Aan het begin van de trailer is er al een hele subtiele easter-egg die refereert naar de originele Guardians of the Galaxy die je waarschijnlijk hebt gemist.

Awesome Mixtape
De nieuwe trailer begint met het traditionele Marvel-logo die verandert in een wit met rode versie op een houten achtergrond.

Als je goed kijkt, zie je dat het wit met rode kleurenpatroon van het Marvel-logo hier exact hetzelfde is als het kleurenpatroon van de Awesome Mix Vol. 1 en 2 cassettes die Peter Quill (Chris Pratt) van zijn moeder heeft gekregen.

Laatste deel
Vol. 3 belooft het laatste deel te worden voor de Guardians zoals we ze nu kennen. Zo vermoeden fans nu al dat Rocket Raccoon misschien wel doodgaat in de film.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 is vanaf 2 mei 2023 te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk hieronder de eerste trailer nog een keer en pauzeer het zodra het Marvel-logo verandert naar de rood met witte stijl. Zie je de overeenkomst?



NieuwsFilm

meest populair