Warner Bros. kondigt nieuwe toekomst voor DC-film 'The Flash' aan

Warner Bros. kondigt nieuwe toekomst voor DC-film 'The Flash' aan

De superheldenfilm krijgt een nieuwe plaats op de releasekalender.

Volgend jaar zomer rent Barry Allen, gespeeld door Ezra Miller, de wereldwijde bioscopen binnen in The Flash. Warner Bros. heeft nu aangekondigd dat de held dat wel ietsjes eerder doet dan eerder de bedoeling was.

De release van deze superheldenfilm stond gepland op 23 juni. Door een verschuiving op de kalender wordt The Flash nu op 16 juni al uitgebracht. Eén weekje eerder dus.

Waarschijnlijk heeft Warner Bros. Discovery de film een week naar voren gehaald om iets meer ruimte te creëren ten opzichte van Disney's Indiana Jones and the Dial of Destiny. Die blockbuster verschijnt op 30 juni.



Hoofdrolspeler
The Flash is een 'spannende productie' voor de studio. Miller kwam het afgelopen jaar meerdere keren negatief in het nieuws voor allerlei bizarre gedragingen. Mogelijk heeft dit impact op de financiële prestaties van de film, maar dat is niet zeker.

Volgens geruchten overweegt Warner Bros. Discovery om de acteur na The Flash te ontslaan en verder te gaan met een nieuw gezicht.

Oude en nieuwe Batman
The Flash markeert tevens de langverwachte terugkeer van Michael Keaton als Bruce Wayne alias Batman. Ben Affleck is ook van de partij in dezelfde rol.

Affleck is op dit moment de hoofd-Batman in het DC Universe, maar schijnt na The Flash te stoppen met de rol. Eerder gingen er geruchten dat hij middels The Flash uit het universum werd geschreven en dat Keaton het stokje vanaf dan van hem overneemt.

NieuwsFilm

meest populair