Keanu Reeves wil cross-over tussen 'John Wick' en het eigenaardige personage Madea

Keanu Reeves wil cross-over tussen 'John Wick' en het eigenaardige personage Madea

Maar of we dit serieus moeten nemen...

Acteur Keanu Reeves (58) is momenteel immens populair in zijn rol als John Wick. En als het kan, wil hij de dodelijke huurmoordenaar graag combineren met een andere zeer onwaarschijnlijke revolverheld: Tyler Perry's bejaarde, maar stoere Madea.

De ster van de keiharde actiefranchise ging om tafel met 'CinePOP' in Brazilië om het aankomende John Wick: Chapter 4 te promoten.

Op de vraag van de interviewer met wie hij een kruising zou willen, antwoordde Reeves: "Mijn vriendin en ik dachten dat het cool zou zijn om een cross-over te hebben tussen John Wick en Madea! Dat zou krankzinnig zijn, toch"? Bekijk de grappige beelden door hier te klikken.

11 theaterstukken, 2 televisieshows en 13 films
Bekend om haar stoere houding en godslasterlijk gedrag, is Perry's iconische rol als Madea gebaseerd op zijn moeder/tante. Hij bracht het personage tot leven op het podium in 1999, verscheen in 2005 voor het eerst op het witte doek en speelt haar inmiddels bijna 25 jaar .

Hoewel Perry nog moet reageren op de verrassende opmerkingen van Reeves, had hij eerder in een video een Madea vs Deadpool clash voorgesteld welke zelfs een keurmerk kreeg van Ryan Reynolds.



NieuwsFilm

meest populair