3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

HBO Max is een van de jongste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is volop leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Tenet (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher Nolan | Cast: John David Washington, Robert Pattinson, Kenneth Branagh, e.a. | Kijk direct
Een Amerikaans geheim agent wordt belast met het voorkomen van een nieuwe wereldoorlog. Samen met Neil, een andere topagent, moet hij daarvoor achter een Russische wapenhandelaar aan. De twee maken, bewapend met een belangrijk sleutelwoord, een reis door een schemerwereld van internationale spionage die zich afspeelt buiten de bestaande tijdstromen.



Angel Has Fallen (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ric Roman Waugh | Cast: Gerard Butler, Morgan Freeman, Piper Perabo, e.a. | Kijk direct
Als de Amerikaanse president Allan Trumbull bijna om het leven komt bij een terroristische aanval met killerdrones, krijgt zijn topbewaker Mike Banning de schuld. Banning slaat op de vlucht en probeert met behulp van een verwaterde connectie de echte daders te ontmaskeren.



King Richard (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Reinaldo Marcus Green | Cast: Will Smith, Aunjanue Ellis, Jon Bernthal, e.a. | Kijk direct
De achterstandswijk Compton, Los Angeles. Richard Williams is de vader van de tennissende zussen Venus en Serena. Hij heeft een duidelijk doel voor ogen: hij wil zijn dochters trainen tot het hoogste niveau. Daarvoor zet hij soms onconventionele methodes in. Uiteindelijk groeien Venus en Serena uit tot twee van de beste tennissters ter wereld.





Bekijk de afbeeldingMEER STREAMING
De 5 beste films van 2022 op Disney+


NieuwsFilm

meest populair