Nieuwe foto 'The Flash' geeft blik op iconische locatie

Nieuwe foto 'The Flash' geeft blik op iconische locatie

Regisseur Andy Muschietti deelt een eerste blik op Central City.

Na jaren wachten is het dit jaar eindelijk zover; The Flash met Ezra Miller komt eindelijk uit. Regisseur Andy Muschietti heeft via Instagram een eerste blik op de iconische Central City gedeeld.

Central City
In de foto zien we de thuisbasis van Barry Allen, namelijk Central City. Dit is een van de meestvoorkomende locaties voor Barry Allen's Flash (de tv-show speelt zich hier ook af bijvoorbeeld). Ook houdt Muschietti het bliksemschicht-embleem van de held vast en hint hij naar misschien een nieuwe trailer met de caption: "We are bringing the lightning soon".



Super Bowl
Warners Brothers Discovery lijkt zoveel vertrouwen te hebben in de film dat ze na veertien jaar weer een reclamespotje gaan maken voor de Super Bowl. De Super Bowl is het grootste sportevenement van Amerika, veel studios willen dan ook graag hier reclame maken voor hun films en series.

Voordat we eindelijk weer nieuwe beelden te zien krijgen, kun je hieronder de eerste teaser nog eens zien. The Flash komt op 21 juni uit in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair