Dikke hint naar terugkeer van de Joker in 'The Batman 2'

Dikke hint naar terugkeer van de Joker in 'The Batman 2'

Barry Keoghan heeft zich al voorbereid op een terugkeer als Joker.

Hij was misschien alleen maar te horen in een korte scène in The Batman, Barry Keoghan heeft toch al een indruk gemaakt met zijn Joker. Het personage was wat langer te zien in een verwijderde scène, maar meer dan dat hebben we niet. Nu heeft Keoghan bij de Happy Sad Confused podcast verteld dat hij al voorbereid is op een potentiële terugkeer.

Terugkeer
Keoghan zou niets liever willen dan terugkeren als de Joker om een volwaardige versie te presenteren aan het publiek na het voorproefje in The Batman. Hij antwoordde als volgt op de vraag of hij terug wilt komen:

"Het is vanzelfsprekend dat ik het graag nog een keer wil doen. Ik heb een hoop rugwerk aan hem gedaan. Als zich een kans voordoet, maar weet je, zij (Warner Bros. Discovery) doen de oproep, en dat moet ik respecteren."

Het is dus nog geen zekerheid dat de acteur terugkeert in het tweede deel, maar hij heeft zich al voorbereid als het wel gebeurt:

"Ik heb nog een paar andere dingen die ik graag zou willen meenemen. Eigenlijk heb ik dit kleine notebook waar ik al veel in heb geschreven en dus ja, ik wil mensen laten zien wat dat is."

Verwijderde scène
Hieronder kun je de verwijderde scène kijken waarin Batman de Joker opzoekt in Arkham Asylum om zijn perspectief te krijgen op de moorden van The Riddler. De scène wordt voorzien van commentaar van regisseur Matt Reeves.



NieuwsFilm

meest populair