Jip Strijbos


Jip Strijbos
42

Recensies

144,74K

Views

Recensent
Schrijft sinds februari 2022 voor FilmTotaal

Auteur
Jip Strijbos is een freelance tekstschrijver en heeft een eigen culinair bedrijf. Voor zowel Filmtotaal als Serietotaal schrijft Jip recensie in vrijwel elk genre.

Achtergrond en focus
Jip kijkt al vanaf jonge leeftijd naar alle soorten film (toen niet altijd de leeftijdsgrens in acht nemend). De liefde voor film heeft hem bij de studie Media en Cultuur gebracht waar hij in een specialistische Minor zich heeft gericht op het schrijven over film. Jip kijkt alle genres in alle vormen en maten. Van de grootste blockbusters tot de kleinste art house producties. Als er een nieuwe anime film of serie paraat staat, zit Jip op de voorste plek.

Favoriete genres en films
Het liefst droomt Jip weg bij fantasy en sciencefiction producties. De liefde hiervoor is getorpedeerd sinds The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring en is nooit meer weg gegaan. Daarnaast zijn Aziatische thriller en drama producties favoriet van Jip, voornamelijk de cinema uit Japan en Korea. De liefde voor Japanse anime is er ook al sinds Jip al noodles slurpend naar Naruto keek. Deze liefde voor anime heeft zich door de jaren alleen maar uitgebreid.


Neem contact op met Jip Strijbos

LaatsteRecensies