Mission to Mars

Mission to Mars (2000)

Let There Be Life.

discussie

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Spider-fan

Avatar

Een afgrijselijk pretentieus misbaksel van De Palma. Ik heb hem niet meer willen zien sinds hij in première ging, en nu ik hem toch weer geprobeerd heb, weet ik weer waarom.

Zeurdoos

Avatar

Prima zondagmiddag/maandagavond filmpje, maar neem 'em vooral niet te serieus. Dan blijft er namelijk bar weinig van over. En ook de special effects zijn af en toe lachwekkend. Komt goed uit, want als komedie doet ie het prima :E. Verder kan ik zo'n soort film heel wat beter verteren dan een Deep Impact, Armageddon of ander gedrocht.

[rating 2.5]

Dre

Avatar

Ik heb gister deze film ook gekeken.

leuk om gezien te hebben maar ik denk niet dat ik deze film snel nog een keer ga kijken. Ik snapte al niet dat ze met z'n 4 op reis gaan voor 1 man te redden. terwijl de reis alleen al ik weet niet hoeveel moet kosten.

maar voor de rest ziet het er toch aardig uit.

[rating 3]

Stok

Avatar

En dan te bedenken dat deze man Carrie, Scarface en The Untouchables heeft gemaakt...

Symb-watcher

Avatar

Kiiki "Heey,, iik ben 12,, praat nu nogal msntaal maar dan anders xD maarja:P iik ga vanavond met me broer Mission To Mars kijken:P Haha:P naja hoop dat het een leuke film is,, die laatste reactie helpt er niet echt aan mee he?

majaa Kusjj, mAa"


Haha... veel plezier. Wie weet vind je hem wel helemaal te gek en daar kan je het best achter komen door hem gewoon zelf te zien Smiley face

Kiiki

Avatar

Heey,, iik ben 12,, praat nu nogal msntaal maar dan anders xD maarja:P iik ga vanavond met me broer Mission To Mars kijken:P Haha:P naja hoop dat het een leuke film is,, die laatste reactie helpt er niet echt aan mee he?

majaa Kusjj, mAa

Symb-watcher

Avatar

Ik heb deze een paar jaar geleden eens gezien en vond het toen een waardeloze film. De redenen weet ik niet precies meer, maar ik weet nog wel wat ik het ongeloofwaardig vond en dat de special effects niet echt mooi waren.

Deze kan je gerust overslaan..

Filmp@ssie

Avatar

vincentstam "Dat IMDb-cijfer vind ik wel terecht. Er is zeer veel gejat van andere science fiction films (2001 Space Odyssee, e.a.). En als je weet dat het origineel uit andere films komt, zit je je echt op te vreten. Weinig origineel dus. Afgezien van het (idee van het) einde, maar toen was het al te laat: dat kon de film als geheel niet meer goedmaken.

Ik heb de film toentertijd in de bios gezien met vrienden en er lang over nagepraat: wat een zaadfilm!

Als 'komische' film is het de moeite van het kijken best waard, al is het alleen maar om de vondsten uit vorige science fiction films te ontdekken!!"


Geheel mee eens !!

Andrej

Avatar

Best een aardige film hoor...Gary Sinise Whootwhoot T+)

filmsmurf

Avatar

Ja, ik vind een 4.8 ook wel wat aan de lage kant op IMDB. Ik zou de film toch zeker wel een voldoende geven.

Blijft toch een film van Brian de Palma, de oude meester verdient wel wat meer credits dan hem op IMDB gegeven worden.

mr_unanimous

Avatar

Deze film heeft toch (samen met Contact) een van de meest bevredigende eindes.
Wel een beetje underrated op imdb, ik geef hem zelf een:
[rating 4]

interbob

Avatar

Aardige film voor scifi liefhebbers zoals ik. Minder angstwekkend dan de Alien reeks maar toch ook enkele originele vondsten, zoals het gegeven dat de mens oorspronkelijk afkomstig is van Mars, waar nog één exemplaar hopeloos achterbleef