Stok Avatar

Stok

Laatste reviews

Lost in Translation(2003)

"...Het is een mooie film, en ik heb me er zeker mee vermaakt, maar we hoeven er ook niet meer van te maken dan het is. Een simpel verhaal over een..."

Forrest Gump(1994)

"...Bubba is voor mij toch de held van de film!..."

Laatste reacties

"...Tip: zet een emmer naast de bank als je dit gaat kijken. Je kan nog wel eens over je nek gaan van deze flutfilm...."
The Bucket List
"...Ik wilde zeggen dat dit deel beter is dan het eerste deel, maar dan spreek ik mijn 2004-ik tegen zo te zien. Maar goed een pareltje dus...."
Mad Max 2: The Road Warrior
"...Voor de mensen die deze docu gezien hebben is er ook de minder bombastische maar zeker zo interessante tegenhanger "The Great Global Warming Swindle". De waarheid zal (zoals zovaak) wel ergens in het midden van deze documentaires liggen...."
An Inconvenient Truth
"...[quote=Jeki]Ook al heeft superwurm de film niet gezien hij heeft wel gelijk en het is zeker geen populistisch gelul. Voor de heer of mevrouw Stok heb ik nog een tip; Loose Change. Flight 93 is echt een waardeloze film, het verhaal en de acteerpres......"
United 93
"...[quote=superwurm]Sinds wanneer kan je mobiel bellen tijdens een vlucht? Dat is mij nooit gelukt. Lijkt me stug dat je in 2001 op een lokale vlucht mobiel kon bellen. Volgens mij is het gewoon weer zo'n typische Amerikaanse patriotische film waarin......"
United 93

laatste ratings

watchlist

Stok heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.