Hot Fuzz (2007)

Big Cops. Small Town. Moderate Violence.

discussie

18 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MovieMazzter

Avatar

Een combinatie van mysterie, actie, misdaad en komedie. Dat moet wel mis gaan zou je denken. Niet dus ! Heb me prima vermaakt met deze absurde film. Het is vaak op het randje maar de onderkoelde Simon Pegg draagt de film van begin tot eind. Ook die supermarkt eigenaar speelt zijn rol met verve. Kan niet zeggen dat ik rollebollend van het lachen op de vloer lag, maar vermakelijk is de film zeker. 7/10

hansbeer

Avatar

Eens met Knox; nogal overdreven reacties op deze aardige film, zeker geen top, geen sublieme grappen heb ik kunnen ontdekken, het verhaal verbetert gelukkig na een klein uur, dus al met al wel onderhoudend en effe te lang;

6,5 = 6 sterren.

benjamin

Avatar

chuz "dat neemt niet weg dat het niet goed is als je het aktie deel als saai ervaart terwijl je zoals ik al zei uitgekeken begint te raken op het komsiche aspect. "
Dat heb ik niet zo ervaren (ik vond die actiescène juist vrij grappig), maar goed, meningen verschillen nu eenmaal, als je dat zo ervaart snap ik dat je de film wat minder vond. Maar zoals je het eerst formuleerde, leek het alsof je de film als actiefilm beoordeelde, want niet direct de bedoeling van de makers was en dus een unfaire beoordeling.

chuz

Avatar

benjamin "Ik kan je anders met mijn wijsheid ook meedelen dat sarcasme een beetje minder goed werkt als je zelf in de eerste plaats wat fout zat - Hot Fuzz is echt wel een komedie en de actiescènes op zich zijn vooral grappig bedoeld."dat neemt niet weg dat het niet goed is als je het aktie deel als saai ervaart terwijl je zoals ik al zei uitgekeken begint te raken op het komsiche aspect. Maar goed mensen zoals jij zijn tevreden als ze andere mensen op hun fouten hebben kunnen wijzen en interesseren zich dan niet meer in wat de ander heeft willen zeggen.

benjamin

Avatar

chuz "OEI dom van mij ik dacht dat het een combinatie van aktie en komedie was. Gelukkig ben jij er om met je wijsheid licht op de zaak te werpen."
Ik kan je anders met mijn wijsheid ook meedelen dat sarcasme een beetje minder goed werkt als je zelf in de eerste plaats wat fout zat - Hot Fuzz is echt wel een komedie en de actiescènes op zich zijn vooral grappig bedoeld.

chuz

Avatar

benjamin "Dat lijkt mij wel bij meer komedies het geval."OEI dom van mij ik dacht dat het een combinatie van aktie en komedie was. Gelukkig ben jij er om met je wijsheid licht op de zaak te werpen.

benjamin

Avatar

chuz "En deze film overtuigd meer als komedie dan als aktiefilm."
Dat lijkt mij wel bij meer komedies het geval.

chuz

Avatar

Film is een groot deel van de tijd leuk maar duurt te lang, tegen de tijd dat je de grappen wel kent komt de aktie en deze film overtuigd meer als komedie dan als aktiefilm.

Edwinem

Avatar

Die zwaan! :W

Oboema

Avatar

Een uur lang kijk je en denk je "waar gaat dit in godsnaam heen", maar het 2e deel verklaart alles en de film eindigt spectaculair. Toch zitten er een behoorlijk aantal voor de hand liggende grappen in deze film, daarom 7/10.

::DFC::Nohands[NL]

Avatar

Leuke film , heb me prima vermaakt. (komt langzaam op gang maar einde is verrassend leuk en spectucalair)

MarkM

Avatar

Haha erg leuke film idd
lekker flauw allemaal :D dus dat is meestal wel positief (uitzonderingen; epic movie enzo.....)

domipost

Avatar

Tja, de eerste 45 minuten waren idd een beetje saai, maar toch wel een leuke film

Knox

Avatar

Ben het meer eens met Gandalf dan al de overige overdreven positieve reacties. Ik werd helemaal gek van die montage in het eerste gedeelte. Naar het einde kwam er wat meer verhaal in. Over een half jaartje denk niemand meer aan deze film als je het mij vraagt, ik in ieder geval niet.

gandalf the white

Avatar

Ik ging met veel te veel verwachtingen naar de bioscoop, dat was een grote fout. De eerste 70% van de film was oersaai met 2 a 3 goede grappen. Het einde was wel spectaculair moet ik zeggen.

Patcher

Avatar

Idd g e w e l d i g. Je bios money waard.

Joeri

Avatar

Geweldig! Hij was echt goed! Ik heb al lang nietmeer zo lang gelachen. Fantastisch camerawerk en goede montage! Een aanrader!

ViP

Avatar

Eeen woord. KIJKEN :W