G.I. Joe: The Rise of Cobra (2009)

When all else fails, they don't

discussie

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Magalaan

Avatar

Voor de echte actie fans kan het nooit genoeg zijn, en die zullen het wel waarderen, maar voor mij is er ook zoiets als te veel van het goede. Dan blijft er van het verhaal niets meer over dan constante gevechten en achtervolgingen, en wordt het een soort geweldsporno. Het maakt inderdaad niet uit of je een half uur overslaat, het zelfde gaat gewoon door.

benjamin

Avatar

Tarkus "Vooral de opnamen in Parijs zijn indrukwekkend, met als apotheose de vernieling van de.... (daar moeten jullie zelf maar achter komen, ik verklap het hier niet, kijken dus)..."


Want dat zit vooral niet in de trailers O+

hansbeer

Avatar

Inderdaad een goeie actie film, met veel mooi spektakel en visuele effects. Brute futuristische wapens/voertuigen ook.

Nadelen zijn; ook deze is weer effe te lang, slotactie duurde ook te lang en mede daardoor onoverzichtelijk, en het 'romantische' gedeelte sloeg ook weer nergens op, zoals bij de meeste pure actiefilms.

De 5,5sterren die op deze site staat (ondanks de meeste pos.reacties, vreemd) is te laag;

7 sterren!

11qqaazz

Avatar

Heerlijk, een film waar je rustig 15 minuten naar de wc kunt gaan zonder iets te missen...BRILJANT

Lord Voldemort

Avatar

Geweldig over-the-top actiespektakel. Jammer dat mijn popcorn zo snel op was.
Wat ik persoonlijk erg leuk vond was dat Stephen Sommers zijn Mummy vrienden Brendan Fraser en Arnold Vosloo meeneemt voor een korte rol in deze film.

Anywho, de slechte kritieken op GI Joe zijn begrijpelijk, maar zelf kan ik Sommers' films altijd waarderen, deze dus ook.

Steve-O

Avatar

Een 5.5?!?!?!?!?!?
Dat moet omlaag.

Ik heb deze met tegenzin gekeken..... En guess what: het is een slechte film!!!
Ze wilden teveel met het budget, pakt nooit goed uit, acteurs waren ongeloofwaardig en hun personages waren tótaal oninteressant en het verhaal was erg dom.

Een dikke 1Smiley face

Galu

Avatar

Domme FIlm! Leek nergens op. Actie is slecht, stik van proffesionele fouten op filmvlak... (Kijk maar naar de glazendakscène tijdens de actie scène in Parijs. Stephen Sommers je KAN HET NIET MEERR !

benjamin

Avatar

Tarkus "
Vooral de opnamen in Parijs zijn indrukwekkend, met als apotheose de vernieling van de.... (daar moeten jullie zelf maar achter komen, ik verklap het hier niet, kijken dus)..
"


Het werd anders echt niet getoond in pakweg elke trailer.

juum

Avatar

Ja ik vind het ook een erg vermakelijke film om naar te kijken. Acteerprestaties was niet altijd optimaal, maar erg vermakelijk en mooie vrouwen om naar te kijken!

bloodhunter112

Avatar

Vette film en die snake eyes is een gevaarlijke gozer

abba82

Avatar

Zo wat een film zeg. Wat een aktie, zag er echt zo goed uit. Tot nu toe de nummer 1 popcorn film. Wat een aktie zeg, dacht dat er veel aktie zat in Transformers. En Snake Eyes rules big time

Wilco_

Avatar

De diaogen en character verdieping had wel wat beter gekunt, maar al met al wel vermaakt met de film.

setheelen

Avatar

G.I. Joe: ROC was echt leuk!! Ook al waren de acteerprestaties niet om naar huis te schrijven van bepaalde acteurs (euhm.. Channing Tatum), toch bleef de film me behoorlijk boeien, leuke actie-scènes en de CGI was beter dan ik had verwacht. Dit was toch wel één van de betere actiefilms van deze zomer!