Lord Voldemort Avatar

Lord Voldemort

Laatste reviews

Harry Potter and the Half-Blood Prince(2009)

"...Huh? Wat is een Harry Potter? Of wacht, "Het boek is beter" is een leukere reactie. :E Ik vind het nog steeds raar wat ze gedaan hebben met het..."

V for Vendetta(2005)

"...Ik geef een film niet snel een negen, maar deze film... Van begin tot einde ingrijpend, met humor, actie en een verhaal zo ingewikkeld. Als je een..."

X-Men: The Last Stand(2006)

"...Als een actiefilm is X-III goed te doen. Jammer gonoeg zijn, zoals eerder gezegd, de characters niet goed uitgewerkt en het zijn er gewoon wat te..."

De griezelbus(2005)

"...Ik vond het heel erg jammer dat ze een film hebben gemaakt over Onnoval het brave jongetje. Onnoval hoort een duistere Weerwolf/Vampier/Geest/etc te..."

National Treasure(2004)

"...Waarom zeggen mensen toch steeds dat zulke films met een biertje erbij wel te doen zijn? :| Ahum, vanavond maar weer eens bekeken. Het blijft een..."

Laatste reacties

"...Waarom ik telkens die Carry Slee boekverfilmingen kijk... ik weet het niet. Maar telkens zijn het mooie films. :) Misschien is de boodschap ietswat overdreven, toch past het allemaal prima...."
Lover of Loser
"...[quote=unrelated]FOTV-rating 1.5 (2 stemmen) IMDB-rating 4.3 (16910 stemmen) Welke halvegare heeft hier het cijfer 2 durven toekennen? Dit hoort unaniem een 1 of lager te zijn... }: Waarom zenden ze niet een keertje die oude Toho Classics ui......"
Godzilla
"...Stukken beter dan ik had verwacht. Een [b]9/10[/b] Nic Cage, Disney Epic, geweldige SFX, wat kan er nog verkeerd gaan?..."
The Sorcerer's Apprentice
"...Beetje cheesy, maar leuk verhaal. Volgens mij ben ik de enige die de hoofdrolspeler goed vond acteren. Meestal erger ik me dood aan kindacteurtjes. Het is trouwen op zijn veertiende verjaardag dat hij verandert, niet elfde. Oh, en blijkbaar is Eng......"
The Seeker: The Dark Is Rising
"...Geweldig over-the-top actiespektakel. Jammer dat mijn popcorn zo snel op was. Wat ik persoonlijk erg leuk vond was dat Stephen Sommers zijn Mummy vrienden Brendan Fraser en Arnold Vosloo meeneemt voor een korte rol in deze film. Anywho, de slecht......"
G.I. Joe: The Rise of Cobra

laatste ratings

watchlist

Lord Voldemort heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.