Lord Voldemort Avatar

Lord Voldemort

reacties

 • Waarom ik telkens die Carry Slee boekverfilmingen kijk... ik weet het niet. Maar telkens zijn het mooie films. :) Misschien is de boodschap ietswat overdreven, toch past het allemaal prima.

  als reactie op de film Lover of Loser

 • [quote=unrelated]FOTV-rating 1.5 (2 stemmen) IMDB-rating 4.3 (16910 stemmen) Welke halvegare heeft hier het cijfer 2 durven toekennen? Dit hoort unaniem een 1 of lager te zijn... }: Waarom zenden ze niet een keertje die oude Toho Classics uit - daar kunnen de makers van dit gedrocht van een film nog iets van opsteken >:)[/quote] :Z Dit is zo'n heerlijke snelle film die lekker weg kijkt. Misschien is het verhaal wat makkelijk, wat maakt het uit? Popcorn erbij en munchen maar.

  als reactie op de film Godzilla

 • Stukken beter dan ik had verwacht. Een [b]9/10[/b] Nic Cage, Disney Epic, geweldige SFX, wat kan er nog verkeerd gaan?

  als reactie op de film The Sorcerer's Apprentice

 • Beetje cheesy, maar leuk verhaal. Volgens mij ben ik de enige die de hoofdrolspeler goed vond acteren. Meestal erger ik me dood aan kindacteurtjes. Het is trouwen op zijn veertiende verjaardag dat hij verandert, niet elfde. Oh, en blijkbaar is Engeland één en al fantasy/medieval dorpje. 8-)

  als reactie op de film The Seeker: The Dark Is Rising

 • Geweldig over-the-top actiespektakel. Jammer dat mijn popcorn zo snel op was. Wat ik persoonlijk erg leuk vond was dat Stephen Sommers zijn Mummy vrienden Brendan Fraser en Arnold Vosloo meeneemt voor een korte rol in deze film. Anywho, de slechte kritieken op GI Joe zijn begrijpelijk, maar zelf kan ik Sommers' films altijd waarderen, deze dus ook.

  als reactie op de film G.I. Joe: The Rise of Cobra

 • Ik moet zeggen, het einde was wel een grote verrassing. De film op zich is vermakelijk om eens te zien, maar meer dan dat ook niet.

  als reactie op de film Dead Silence

 • Bij het zien van Del Toro's naam als regisseur was ik bang voor een semi-horrorfilm gericht op mainstream publiek, maar gelukkig had ik het mis en werd het toch nog erg spannend. Heerlijk dramatisch 'in-your-face-Hollywood' einde ook!

  als reactie op de film El orfanato

 • Niet veel haunting in deze film. Tijdens de anderhalf uur dat je zit te kijken wordt het spannender en voel je dat er iets groots aan komt en dan... dan besef je dat je anderhalf uur van je leven verspilt hebt. Erg jammer.

  als reactie op de film The Haunting of Molly Hartley

 • Het einde deed me een beetje denken aan een Home Alone gone wrong, maar verder een goede oude horrorfilm. Geen film waardoor ik de eerstvolgende nachten 's nachts niet meer naar de wc durf, maar in ieder geval stukken beter dan andere zogenaamde horrorklassiekers.

  als reactie op de film A Nightmare on Elm Street

 • Tja, wat kan ik hier voor interssants over zeggen? Het heeft in ieder geval de meest smerige lesbische liefdesscene ooit! O+

  als reactie op de film The Devil's Tomb

 • Klassieker my ass. Wat een waardeloze film. Dit was voor mij gewoon anderhalf uur wachten tot het laatste blondje de moordenaar (In dit geval dus een gewoon moedertje:r ) verslagen had. Het enige leuke was de stripmonopoly, en dat werd geneens afgemaakt. Bah.

  als reactie op de film Friday the 13th

 • [quote=11qqaazz] Gellukig kunnen ze nog de konijnen opeten.[/quote] :'( Fantastische film! Het enige dat ik van mijlenver aan zag komen waren de [spoiler]Aliens[/spoiler]. Maar de rampen waren prachtig in beeld gebracht, het gaf me gewoon kippenvel. Het laatste shot [spoiler]John rijdend door een stad van chaos met klassieke muziek[/spoiler] was ook zo'n kippenvel moment. Ik vraag me af hoeveel miljarden de makers aan vergunningen moesten betalen om [spoiler]New York op te blazen[/spoiler] >:) [b]9/10[/b]

  als reactie op de film Knowing

 • Brrrrr... erg goede film. Vooral frustrerend dat niemand de moeder gelooft en ze er alleen voor staat. [spoiler]I'm not your... fucking mommy![/spoiler] Yeah! In yo face, biatch! :E

  als reactie op de film Orphan

 • Dit is toch de spoof met de Chipmunks en de hoofdpersoon die op het eind Indiana Jones wordt?

  als reactie op de film Disaster Movie

 • Ik ben nooit streng voor komedies en kan zelfs nog lachen om de Superhero movie en Epic movie troep, maar dit vond zelfs ik niet grappig. Jack Black heeft mijn inziens betere rollen gespeelt en die nerd-jongen die tegenwoordig in elke komedie zit, was ook niet veels soeps. Mijn 4/10 is nog mild.

  als reactie op de film Year One

 • Erg mooi gemaakt! Het verhaal zit goed in elkaar, er wordt goed geacteerd door de lieve mensen. De CGI van de Wolfman's transformatie (En ik geloof dat de beer en het hert ook CGI waren) viel een beetje tegen voor een film uit 2010, maar dat mag de pret niet drukken. Mijn favoriete moment: [spoiler]Del ToroWolf slaat de kop van HopkinsWolf eraf. JUSTICE![/spoiler]

  als reactie op de film The Wolfman

 • Wat een heerlijke film. Mijn inziens acteerde Ben Affleck geweldig als alleenstaande vader die net zijn vrouw kwijt is geraakt. En Liv Tyler, tja... die is natuurlijk altijd fantastisch! Ook het dochtertje is perfect gecast, een echte Jennifer Lopez lookalike en een hele grote mond. :E Jammer van het constante gevloek, verder een leuke -niet zo heel romantische- film.

  als reactie op de film Jersey Girl

 • Ik lust geeneens bier, maar dit was wel een grappige film. :)

  als reactie op de film Beerfest

 • Prachtige film! Heerlijke feel-good met huil en lach momenten. :) En wat zijn Agnes en Elin een lief stelletje! Waarschijnlijk één van de mooiste buitenlandse films die ik ooit gezien heb. En met buitenlands bedoel ik dus films die niet uit Amerika komen.

  als reactie op de film Fucking Åmål

 • [quote=CAGE]Hans Gruber :E. Ik vind het geen flauwe humor. Ik heb allang niet meer zo gelachen. M'excuze.:P[/quote] Hahahaha, die Italiaan. :E Dat jongentje in Duitsland. :E Vinnie Jones. :E Mrs Vandersex. :E Michelle Trachtenberg. :~

  als reactie op de film EuroTrip

 • Een stuk leuker dan ik had verwacht. Misschien voorspelbaar soms, maar ik bleef toch heel de film lachen. :)

  als reactie op de film Tooth Fairy

 • Niet zo goed als Prince of Egypt, maar desalnietemin prachtig.

  als reactie op de film Joseph: King of Dreams

 • Even een leuk weetje dat ik zelf heb bedacht: De naam Tutankhamun kan opgesplits worden in drie namen. Namelijk Tut, waarschijnlijk vernoemd naar één van zijn voorvaderen die ook Tut heette. Dan heb je Ankh, dat is het symbool voor het eeuwige leven of het hiernamaals en ziet er uit als een kruis met bovenop een handvat. Als laatste Amun, wat in Egypte een belangrijke god was. :)

  als reactie op de film Mysteries of Egypt

 • Als je de film kijkt met het oog op wat het is, is het best vermakelijk. Het is dan wel een prequel op een spin-off van een sequel op The Mummy (:E), maar hij kijkt lekker weg. Dus zet je vooroordelen over sequels en uitmelkerij even aan de kant en kijk de film voordat je gaat zeuren en een 1 geeft.

  als reactie op de film The Scorpion King 2: Rise of a Warrior

 • [quote=Otmeister][i]Genre: Animatie | Drama | Familiefilm | Musical[/i] En natuurlijk: Sprookje. Want dat is het.[/quote] :| Goed, ik zal maar niet ingaan op het "Teehee, geloof is voor domme mensen!" gezeur. Prince of Egypt is mijns inzien de beste tekenfilm en daarbij ook één van de meest emotionele films. Het verhaal is prima en de vrijheid die er mee is genomen met kijk op Exodus is zeker niet storend. Mozes zal vast niet zo dicht bij de Farao hebben gestaan in het echt, maar voor het verhaal is de broers relatie mooi. (Overigens kwam de Ramses dynastie pas een aantal eeuwen later, geloof ik.) De tekenstijl in combinatie met 3D is erg mooi gemaakt en scenes zoals de Rode Zee die zich splitst of de plagen zijn gewoon ontzettend goed gemaakt. Vooral de prachtige muziek maakt het helemaal af. Erg jammer dat Dreamworks na de Joseph film niet nog een bijbelverhaal hebben verfilmt.

  als reactie op de film The Prince of Egypt

 • Heerlijk stukje nostalgie. Één van de eerste films die ik in de bios zag en ik kijk hem graag nog eens terug. Wat was Abeltje toen nog schattig. :E

  als reactie op de film Abeltje

 • [quote=LordOgre]Hermit Elephant, jij hebt vast RTL Boulevard gezien, daar zeiden ze dat ook haha... Maar iig, ik ga er niet naartoe, ook al ben ik wel christen en hou ik ook van bloederige films... Het ECHTE lijden van Christus speelt zich NA de laatste 12 uur af... toen hij 3 dagen door God werd verlaten en naar de Hel ging, totdat Hij de dood overwon... Dat kun je niet weergeven op film, dat moet je ook niet proberen vind ik... en dan kun je dit nog zo bloederig maken, dat maakt niet uit, hier draait het verhaal van de bijbel niet om...[/quote] Jezus ging niet naar de hel. Hij zei tegen de moordenaar naast hem aan het kruis dat hij dezelfde dag nog met Hem in het Paradijs zou zijn. Volgens mij spreekt alleen de apostolische geloofsbelijdenis over "Nedergedaald ter helle", maar volgens mijn dominee is hij niet letterlijk in de hel geweest aangezien de bijbel dat niet zegt. Lees Mattheüs, Marcus, Lucas en Johannes, er staat in geen één bijbelboek dat Jezus naar de hel ging.

  als reactie op de film The Passion of the Christ

 • Het eerste deel vond ik leuk, dus deze ga ik vanavond eens kijken. Met Jennifer Love Hewitt kan het natuurlijk niet slecht zijn.

  als reactie op de film Garfield: A Tail of Two Kitties

 • [quote=Twilight]hoektanden, geen spiegelbeeld en niet tegen zonlicht kunnen allemaal een mythe. [/quote] Yeah well, Twilight verkracht de hele mythe die vampiers zo interessant maakt. Spiegelbeeld bijvoorbeeld, er wordt gezegd dat het spiegelbeeld een afspiegeling is van de ziel, maar aangezien vampiers geen ziel hebben... Verder zijn dit gewoon geen vampiers, maar "perfecte" mensen die glitteren in de zon (Echt? Glitterende mannen?) in plaats van te verbranden. Ooh, niet te vergeten dat de meeste Twilightvamps ook nog een superkracht hebben, waar Bella's kracht is dat ze niet tastbaar is voor de andere superkrachten. YEAH RIGHT! Nope, het is echt zo. Voor de wat mannelijkere vampiers, ga The Vampire Diaries kijken, een amerikaanse serie gabasseerd op de boekenreeks van dezelfde naam. Alhoewel de mannelijke hoofdpersoon wat lijkt op Edward en hij ook geen mensenbloed drinkt, de vampiers hebben hoektanden, verbranden in de zon en hebben niet van die "convenient" superkrachten.

  als reactie op de film Twilight

 • [quote=HaroldAndKumar]Twilight is het type film van 'hate it or love it'. Elk weldenkend en redelijk volwassen mens kan zien dat het verhaal en de boodschap die het uitstraalt compleet achterlijk zijn. Helaas denken de puberale (en voor de vele romantiek erg vatbare) 11- tot 16-jarige meisjes en enkele verwarde mannen daar totaal anders over.[/quote] Agreed. In het begin vond ik het verhaal leuk, maar na het lezen van alle boeken kwam ik tot de conclusie dat er gewoon niks klopt. Waar is de liefde van Edward en Bella op gebasseerd? Volgens de boeken op zijn "good looks" en haar bloed. Er wordt geen woord gerept over gevoelens, alleen over hoe knap hij wel niet is. :r Nee serieus, ik snap niet hoe meisjes hier zo van kunnen doordraaien. Zo fout is het. :r De waarheid over Twilight: http://www.theantitwilightmovement.webs.com/ Ja, ook ik was ooit een fan... totdat ik het licht zag... hallelujah! :E

  als reactie op de film The Twilight Saga: New Moon

 • Prachtige film. Had het einde zeker niet aan zien komen. Ik had een standaard fantasyfilm verwacht met twee kinderen die een doorgang naar een echte andere wereld vinden. Snif, erg emotionele film... 9/10

  als reactie op de film Bridge to Terabithia

 • De ouders van Dennis hebben gefaald in de opvoeding. Jammer hoor, zo'n rotjong als kind hebben.

  als reactie op de film A Dennis the Menace Christmas

 • Een best wel vermakelijke film, als mist hij de magie die het eerste deel had.

  als reactie op de film The Santa Clause 3: The Escape Clause

 • Ik vond hem genius. Ik hou niet van horrorfilm, maar toch kijk ik ze telkens weer. Zucht... en nu heb ik geen "zin" om te slapen. :} [spoiler]Straks word ik uit mijn bed gesleurd...[/spoiler]

  als reactie op de film Paranormal Activity

 • Het verhaal is op zich goed, en origineel dat ze alles in 3D hebben gemaakt. Maar toch kan 3D niet tippen aan echte acteurs. De ogen zijn niet levend en de lichamen zijn te glad en schoon. Dat is één van de mindere kanten van deze film.

  als reactie op de film Beowulf