discussie

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goov25

Avatar

Slechte film. Twee stevige namen met matig acteerspel, kijkbare actie maar een vaag verhaal met platte personages. Er waren momenten dat ik me vermaakte ja, maar de momenten dat ik me ergerde of me domweg afvroeg wat ik hier eigenlijk deed hadden ruimschoots de overhand. Nee, deze had ik beter voorbij kunnen laten gaan.

4/10

Shryce

Avatar

Ik heb 't geprobeerd, maar ik kan zo veel Cameron Diaz niet verdragen hoor.
Bovendien raakt 't verhaal me nergens en komt 't allemaal komisch over waar 't serieus moet zijn en zwaar overdreven waar 't komisch moet zijn.
Na een half uurtje afgehaakt dus... afrader.

JamesBond

Avatar

Goed vermaakt met deze film!

Verhaal is redelijk simpel, maar is toch wel goed... Actie en humor ook zeer geslaagd. Begin scène op de snelweg is toch zeker wel de beste..
Tom Cruise past natuurlijk helemaal in deze film, en Cameron Diaz speelt ook heel geslaagd.

Deze film is een tweede keer kijken zeker waard!

9/10

Tarkus

Avatar

Simpel verhaaltje, niet te veel bij na denken en genieten.
Vooral de actiescènes zijn wel leuk, en natuurlijk is Cruise helemaal in zijn element als het om snelle wagens en motoren gaat.
Leuk filmpje dus, maar meer dan dat is het niet.

filmliefhebber

Avatar

Geweldige film, lag in een deuk de hele tijd. Cameron zoals altijd een d.. blondje en Cruise as the stud! Alles een tikkeltje overdreven, waardoor het juist hilarisch werd. Bovendien leuk verhaal!
Fijne film voor een zaterdagavond!
Kijken en niet te moeilijk doen!

Thiver

Avatar

gg_kelly "Ik had zoveel hoop bij deze film, en het bleek een grote teleurstelling te zijn! De trailers allemaal leuk en grappig, maar dat was de film ook. zonde!
6/10"

Maar toch nog een voldoende? :}

gg_kelly

Avatar

Ik had zoveel hoop bij deze film, en het bleek een grote teleurstelling te zijn! De trailers allemaal leuk en grappig, maar dat was de film ook. zonde!
6/10

HaroldKumar

Avatar

Een flinterdun plot. Flauwe humor. Laffe actie. Voorspelbare romantiek.

Knight and Day is simpelweg cashen voor de producers en acteurs. Deze film drijft op de grote namen. Diaz en Cruise. Helaas zijn beide al een tijdje over hun top heen.