Shryce Avatar

Shryce

Laatste reviews

Project X(2012)

"...Ik vond 't een topfilm binnen zijn genre. Ik kende Project X eigenlijk alleen maar van de verhalen en 'ervaring' die we in Haren gehad hebben, maar..."

Michiel de Ruyter(2015)

"...Natuurlijk is de film spectaculair en groots opgezet en heeft 't een van de grootste budgetten voor een Nederlandse film sinds aller tijden en maakt..."

Edge of Tomorrow(2014)

"...Sterke film, met een goed kloppende sci fi film vol met aktie, overtuigend neergezet door TC en verrassend ondersteund door Emily Blunt, wie had..."

Ender's Game(2013)

"...Bij deze film vroeg ik me constant af, is dit nu een kinderfilm of een film gericht op volwassenen, want dan beoordeel je een film toch anders. Als..."

Jarhead(2005)

"...@ Banned Please... de film heeft de emotionele diepgang van een velletje wc-papier. Het is een buddy film die sympathie vraagt voor een groep..."

Laatste reacties

"...[quote=johnwayne]Matige western, die een loopje neemt met de feitelijke geschiedenis. De soundtrack is verschrikkelijk slecht en niet passend bij deze film. Gek genoeg was het vervolg op deze film echt goed, maar dit eerste deel is een rammelende pui......"
Young Guns
"...Adembenemend mooie verfilming van een James Clavell roman vol strijd tussen goed en kwaad, verleiding en verraad in een roerige periode waarin Oost en West met elkaar kennismaakten. Prachtig verhaal ook al is 't een beetje gedateerd nu blijft 't een......"
Tai-Pan
"...[quote=Banned]:} Iemand is er precies nog niet uit of die "heilige" wel echt bestaat.[/quote]Als ik vind dat iets echt is, wie ben jij dan om me dat af te nemen ?..."
Het paard van Sinterklaas
"...Ik heb 't geprobeerd, maar ik kan zo veel Cameron Diaz niet verdragen hoor. Bovendien raakt 't verhaal me nergens en komt 't allemaal komisch over waar 't serieus moet zijn en zwaar overdreven waar 't komisch moet zijn. Na een half uurtje afgehaakt......"
Knight and Day
"...[quote=Banned]Ja en als ik Jesus was dat had ik een baard... Komaan zeg waar slaat dit op.[/quote]Nou, dat de beide films eenzelfde 'truc' toepassen op de kijker. In het begin zie je het einde van het verhaal en de film gaat erover wat er is gebeurd......"
The Hangover

laatste ratings

watchlist

Shryce heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.