Gravity

Gravity (2013)

Don't Let Go

discussie

17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

dokkie

Avatar

Echt een ouderwetse saaie film

MovieMazzter

Avatar

Eens met de vorige scribent. Mooie plaatjes en gegeven het script maken de acteurs er het beste van, maar de beperkte setting zorgt voor een trage en wat saaie film. Nogmaals, dat ligt niet aan de acteurs maar aan het script. Vind de waardering wat aan de hoge kant. 6/10

Ramon Fincken

Avatar

Erg mooie beelden, maar echt te traag en daardoor inderdaad vaak saai.

kaedir

Avatar

Vorig jaar in de bios gezien en wat was die saai zeg niet normaal man. Erg mooie beelden dat dan weer wel. Het deed me denken aan een test filmpje voor een TV in de Mediamarkt om te laten zien hoe scherp en mooi alles is en als je hem vervolgens koopt en thuis tv gaat kijken is alles lelijk.

2/10

StarLord

Avatar

Zeer mooi gemaakt. Een keer wat anders!
Dan zie je hoe belangerijk geluid is.

Glennekeeeee

Avatar

Tarkus "Dat niet iedereen deze film goed vind kan ik wel begrijpen, gezien de omgeving en de sfeer waarin hij zich afspeelt.
Maar ik vond het net daarom een bijzonder spannende film.
De beelden zijn subliem, en Sandra Bullock is uitstekend.
Ik zat op het puntje van m'n stoel, want je vraagt je steeds maar af "gaat ze het halen?".
Aan jullie om dat ook te ontdekken, want ik verklap niets hoor.
Voor mij een geslaagde prent, met ook eens een goede George Clooney.. al gaat alle eer wel naar een Oscarwaardige rol naar Sandra Bullock.
Hopelijk wint ze hem want dat zou verdiend zijn !!"


vond dit ook een goede film (zie boven mijn commentaar) maar eigenlijk vond ik de prestatie van bullock één van de minste dingen aan deze film

Rickymelis

Avatar

Prachtige film met schitterende special effects, maar als ik dan toch één minpuntje mag geven, het einde is niet zo sterk.

SeanDeNiro

Avatar

Visueel een perfecte film, jammer dat in de tweede helft een loopje met de werkelijkheid wordt genomen. Ook het overdreven sentiment doet de film geen goed. Sandra Bullock speelt heel slecht een genie en verdient niet eens een nominatie.
Vijf sterren, zoals Filmtotaal heeft gegeven, haalt de film niet. Ternauwernood 3.

JamesBond

Avatar

Gewoonweg waanzinnig! Visueel de beste film die ik ooit gezien heb! T+)

10/10

horizon

Avatar

Ja, dat kan.

En ik snap het probleem niet wat mensen hebben met het verhaal.

Ze zitten in de ruimte, gebeurd een ongeluk, men wil overleven. Klaar.
Dat levert 90 minuten beste visuele film ooit op met een spanningsboog van 90 minuten. Top dus.

jaime91

Avatar

Frietgezicht "Is dit een film waarmee je een meid kan meenemen naar de bios?"

Het is een zeer spannende film dus doe daarmee wat je wilt. En kijk hem in 3D. En als je de mogelijkheid hebt IMAX 3D.

Frietgezicht

Avatar

Is dit een film waarmee je een meid kan meenemen naar de bios?

jaime91

Avatar

horizon "Topper. Fenomenale bioscoop ervaring. Visueel een meesterwerk met 3D welke eindelijk toegevoegde waarde heeft. Audio/soundtrack is ook zeer sterk.
Tel daarbij een spannend 90 minuten durend verhaal met goede dosering van actie en rustpunten en je hebt een film die je gezien moet hebben. Bij voorkeur in de bioscoop!"

Ben ik het voor de volle 100% mee eens! Ik ga verder ook niets van het verhaal vertellen of verklappen omdat ik zelf ook met vrij weinig info deze film heb gezien. Ik weet ook dat Bullock vaker drama gedaan heeft maar toch kende ik vooral haar komische kant voordat ik deze film bekeken had, maar wat een fantastische actrice is die vrouw toch! Dat heeft ze voor mij in ieder geval definitief bewezen nu! Dus geef die vrouw een Oscar!!

Ik heb Gravity overigens vandaag in imax 3d gezien en dat is inderdaad een fantastische ervaring. Helaas is die ervaring waarschijnlijk wat minder in 2d op een kleiner scherm als ie uiteindelijk op tv komt of op dvd of blu ray maar ook het verhaal vond ik zeer goed gevonden en er is ook goed gelet op de details. Althans ik ben natuurlijk ook weer niet heel erg thuis in de ruimtevaart, maar vooral het geluid, de muziek, en de stiltes en het gebruik daarvan vond ik zeer tof! Ook de special effects zijn voornamelijk in 3d adembenemend. Het openingsshot alleen al is prachtig! Top film en een dikke aanrader, kan het niet vaak genoeg zeggen! Zeer spannend van de eerste tot de laatste seconde!

B@chelor

Avatar

horizon "Topper. (.....) Bij voorkeur in de bioscoop!"

Mee eens. Ik ben bang dat de film tegen kan vallen als je 'm thuis bekijkt. De beelden & soundtrack zijn erg mooi. Imax en in 3D een aanrader!

horizon

Avatar

Topper. Fenomenale bioscoop ervaring. Visueel een meesterwerk met 3D welke eindelijk toegevoegde waarde heeft. Audio/soundtrack is ook zeer sterk.
Tel daarbij een spannend 90 minuten durend verhaal met goede dosering van actie en rustpunten en je hebt een film die je gezien moet hebben. Bij voorkeur in de bioscoop!

Nixxtreme

Avatar

Het is inderdaad een prachtige film. Mooie lange scènes, mooie spanningsbogen..Met name de scène bij het ISS. En gewoon zo realistisch gemaakt. Denk wel dat er een stuk minder sollicitaties zijn voor ruimtemissies...Een soort Apollo 13, maar dan de versie anno nu.

ChadFeldheimer

Avatar

Prachtige special effects, heerlijk beklemmend en geweldig unieke film! MUST SEE! en dan ook IMAX 3D!