World War Z (2013)

Remember Philly!

discussie

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NICKSTERAMSTER

Avatar

Standaard leeghoofdige zombie film. Dat er Brad Pitt bij staat maakt het geen goede film. Wat een rotzooi.

Glennekeeeee

Avatar

Vandaag nog eens bekeken en heb mijn cijfer nog wat opgekrikt... Een dikke 8,5! schitterende effecten, supersterk eerste halfuur, originele finale voor een blockbuster en zeer solide tot sterke vertolkingen in een boeiend avontuur

Tarkus

Avatar

Brad Pitt in een film met zombies, dat hadden we nog niet gehad.
Maar het is wel een goede film geworden, vanaf het begin dadelijk de actie, zonder de onnodige aanloop.
Puike beelden ook van een apocalyptische wereld.
Kortom: prima film, met een onbekende cast, op Brad Pitt na.

LeoKlee

Avatar

Nouja die injectie zou uiteindelijk kunnen uitwerken, dus dan zouden de zombies op een onverwacht moment weer beginnen aan te vallen.

Glennekeeeee

Avatar

Frietgezicht "Ik heb mij heerlijk vermaakt bij deze film die in een razend tempo voorbij gaat. De zombies zijn erg dreigend en tempo zit er lekker in. Pitt doet het prima alleen jammer dat hij eigenlijk de enige is waarmee je meeleeft. Zat goede acteurs maar allemaal bijrollen waardoor er geen enkele kill in de film zit die mij 'emotioneel' wat deed omdat ik wat met het karakter had.
Ook is zijn gezin compleet overbodig behalve om hem een reden te geven voor zijn acties en hem af en toe te laten bellen. Ze hadden net zo goed niet mee kunnen doen.

Ook zit het mooiste gedeelte in het midden met de bestorming van die muur enz en eindigt de film wat simpel en met een sisser. Pitt's karakter komt ook continu in omgevingen waar de situatie onder controle is en dan als hij er is gaat het mis,hij ontsnapt en zo gaat dat continu.
Dat ze al jaren voorbereid zijn en maatregelen hebben getroffen me hoge muren is prima maar precies Pitt merkt dat het geluid te hard is en zodra die het zegt komen ze eroverheen. Iets teveel van het goede.

Maar dankzij het tempo toch heerlijke film die niet verveeld. Ik geef nu een 8 maar denk bij herziening lager.

Ben benieuwd naar deel 2(ken boeken niet) want wat is er boeiend aan een Pitt die door zombies heen kan lopen. Dat zou in ieder geval van alle scenes in deze film de spanning wegnemen."


Meningen verschillen natuurlijk maar vond het niet bombastische einde juist verrassend goed aan de film én net het tegenovergestelde van de normale blockbuster. Op zijn gezin heb je gelijk, alhoewel dat je het zelf ook al aanhaalt: hij heeft een reden nodig om die taak op te merken....

Glennekeeeee

Avatar

Frietgedicht "4/10"


Enkel je score zetten? Waar is dat nu goed voor? dat kunnen we ook zien bij de quotering hoor... zet er dan tenminste bij waarom

B@chelor

Avatar

Ja, best een leuk filmpje. 7.5

Moviespecialist

Avatar

Ben het er helemaal mee eens dat de film een 7.8 heeft en hoop dat het zeker niet gaat dalen tot onder een 7.5.

Secret1994goesFilm

Avatar

Asperientje "World War Z
...
9/10"

Asperientje heeft dit mooi samengevat.
WWZ is inderdaad één van de betere,slimme,originele Zombiefilms die je moet gezien hebben. (had totaal geen verwachtingen van deze film)
En ook Brad Pitt had me aangenaam verrast.

Hopelijk verkloten ze dit deel nu niet met deel 2 te laten floppen. Meer van dit!

SunChaser

Avatar

Helemaal mee eens en verfrissend dat we een keer geen overdadige gore hebben. En beter dan t einde dat ze hebben geschoten

SunChaser

Avatar

Prima blockbuster