The Three Musketeers (2011)

Every legend has a new beginning.

discussie

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Roeltje

Avatar

Languh "camerawerk vond ik te aanwezig..."


Eehhhm, gelukkig was het aanwezig ja :?

Languh

Avatar

Te gelikte film en camerawerk vond ik te aanwezig... niet mijn soort film in ieder geval

bitellove1996

Avatar

Vond het persoonlijk wel verfrissend om Orlando Bloom als slechterik te zien. naar mijn verbazing deed hij het best goed.

veder vond ik dat Luke Evans ook goed in deze film acteerde.

movieDriver

Avatar

Voor de actie liefhebbers een aanrader anders nie

een 7

Banned

Avatar

Veel meer nutteloze praatscènes dan actie in de deze lauwe actie film. Een wanna be Pirates/Sherlock Holmes film. Kwam vooral door de lelijke rip-off soundtrack. Paul W. Anderson is een van de slechtste regisseurs van het moment!

movieplanet124

Avatar

Even tussen door hoor waarom zetten ze tintin niet hierzo in de lijst want die is ook al weer uit. Een beetje bijblijven he mensen van TOTAAl hahahah

adofmirosch

Avatar

Banned "Is dit een slechte films op qualitatief vlak en acteren of is deze gewoon vermakelijk en zijn de actie scenes wel te pruimen ?"ja joh gewoon kijken met je verstand op nul dan is het echt vermakelijk.

Croft

Avatar

Zeker het kijken waard. Het acteerwerk was wisselend: Orlando en Mila zeer goed (op een goede manier aangedikt)! Maar de jongeling en het blonde meisje waren een beetje jammerlijk. Daarnaast kakt het verhaal halverwege wat in maar niet erg genoeg om deze film niet willen zien ;).

Banned

Avatar

Is dit een slechte films op qualitatief vlak en acteren of is deze gewoon vermakelijk en zijn de actie scenes wel te pruimen ?

jaime91

Avatar

Edit: Deze film bij nader inzien toch een 7 gegeven dankzij de strakke actiescenes en de humor. Heb de film trouwens NIET in 3D gezien dat was ik er nog vergeten bij te zetten.

Croft

Avatar

Toky "Het begin van de film laat ons weten dat je geen historisch correct verhaal voor je kiezen gaat krijgen. Dik aangezette effects, pompeuze decors en kostuums en moderne actie geven je als kijker een verzadigd gevoel. "


Idd, prachtige decors, mooie kostuums, goed aangedikt acteerwerk van Orlando en Mila(!). Het verhaal begint alleen halverwege een beetje in te kakken. Vermakelijk, maar ik ga hem geen tweede keer kijken: 7.

JamesBond

Avatar

Erg goede film. Een lekkere 18e eeuwse sfeer vergelijkbaar met Sherlock Holmes/Pirates of the Caribbean met veel zwaardgevechten. Verder heeft het een top cast en een goede soundtrack, goede decors..
Met een open einde aan het eind van de film zit ik op een deel 2 te wachten.

Cijfer
8/10