Taken 2

Taken 2 (2012)

They want revenge, They chose the wrong guy.

discussie

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

rensschrama

Avatar

Tarkus " maar het is vooral Maggie Grace die hier de show steelt."


Ja acteren was niet haar punt maar rond rennen in een bikini doet de truc.
Liam Neeson word oud en houterig actie was moeilijk te volgen (in tegenstelling tot het verhaal). Famke Jansen kan goed acteren, het is dan erg jammer dat ze hier vooral huilt en moeilijk kijkt.

JamesBond

Avatar

Banned "Ik schrik van niks niet meer bij die Tarkus... die goser is soms echt te hilarisch voor woorden."


True, true :D

Banned

Avatar

JamesBond "Gaan Tarkus en adofmirosch nou serieus beweren dat 'Talen 2' beter is dan 'Skyfall'..."


Ik schrik van niks niet meer bij die Tarkus... die goser is soms echt te hilarisch voor woorden.

JamesBond

Avatar

Gaan Tarkus en adofmirosch nou serieus beweren dat 'Talen 2' beter is dan 'Skyfall'...

Frietgezicht

Avatar

Leer jij eerst maar spellen spuit 11

B@chelor

Avatar

Frietgezicht "Tarkus lult wel vaker poep. Als er 1 sequel is die je makkelijk ken kijken zonder deel 1 te zien is het deze wel. Tijdens de film zelf kom je er al achter wat er in deel 1 gebeurd is en dat was weinig."
Haha, ik zie net dat hij/zij de film een 10 heeft gegeven, lol

Frietgezicht

Avatar

Tarkus lult wel vaker poep. Als er 1 sequel is die je makkelijk ken kijken zonder deel 1 te zien is het deze wel. Tijdens de film zelf kom je er al achter wat er in deel 1 gebeurd is en dat was weinig.

B@chelor

Avatar

^^Tarkus? Hebben we dezelfde film gekeken? Boordevol actie? Maggie Grace die de show steelt? Okay...ieder zijn ding/mening natuurlijk, maar ik kan me niet in denken dat jij er zo over denkt.

Taken 1 vond ik verrassend goed en Neeson was top. Maar dit deel is best saai, slecht acteerwerk. Weinig actie en de actie die er te zien was maar....meh. Een 4.

Frietgezicht

Avatar

Zelfde matige niveau als deel 1 die nipt een 6je waard is.
Opnieuw een film vol toevalligheden,badguys die niet meer zijn dan figuranten en dom en klungelig overkomen en op een spectaculaire actie-scene hoef je al helemaal niet te wachten.
Toch is de film niet vervelend om te kijken maar je bent het snel weer vergeten.

Oboema

Avatar

De enige reden om deze film te gaan kijken, is het ijzersterke eerste deel en dan krijg je deze slappe hap voor geschoteld. Wat is hier gebeurd?

JamesBond

Avatar

Frietgezicht "Ze had in deel 1 toch geen vriendje?Is snel gegaan dan want als de begrafenis nog bezig is van de badguys in deel 1 speelt het zich snel erna af."


Idd, of de begrafenis van de bad-guys vond een tijdje na deel 1 plaats. Want in de film zegt Kim dat ze hem al een paar maanden kent. Dus denk dat er misschien een half jaar tot een jaar tussen de twee films zit...

Frietgezicht

Avatar

JamesBond "
De film begint bij de begrafenis van al de Albanese terroristen die in deel één werden afgeslacht. De film springt dan gauw over naar Bryan Mills die op zijn dochter zit te wachten voor haar rijles. Zijn dochter blijkt bij haar vriendje te zijn die (niet geheel verrassend) makkelijk wordt opgespoord.

"


Ze had in deel 1 toch geen vriendje?Is snel gegaan dan want als de begrafenis nog bezig is van de badguys in deel 1 speelt het zich snel erna af.

DashX

Avatar

Een doorsnee actiefilm en veel minder dan deel 1.