rensschrama Avatar

rensschrama

Laatste reviews

Anchorman 2: The Legend Continues(2013)

"...Als je Anchorman een leuke film vond, dan vind je deze ook leuk, al is het bijna hetzelfde maar dan 10 keer zo snel en niet echt een vaste verhaallijn..."

Olympus Has Fallen(2013)

"...Het is idd niet het script die spetterend is, heb echt dubbel gelegen dat nmr. 1 van de lijst meest gevaarlijkste mannen op aarde zonder echt veel..."

Underworld: Awakening(2012)

"...Op zich een leuke actie film. Vond hem wel erg tegenvallen met de rest, waar de sfeer er beter in zat. Selene is nog groffer zeker tegenover de..."

Sucker Punch(2011)

"...Goeie en strakke (vooral de meiden) film. de special effects zijn zoals we van Snyder gewend zijn geweldig en oog verbluffend, ze hebben het ook erg..."

Inception(2010)

"...Stevige film, vooral de special effects zijn onwijs om te zien. Het einde is zoals alle amerikaanse films erg voor de hand liggend. Waar ik later na..."

Laatste reacties

"...Een prachtige film, die je een andere kijk op de 2e wereld oorlog gaat geven. Houd je vast het zal af en toe even schokkend zijn en je vraagt je af of het echt waar is. Mooi geacteerd en goed in mekaar gezet. Van begin tot eind blijf je geboeid kijke......"
The Imitation Game
"...[quote=IvarW]eindelijk eens een animatiefilm die niet voor kleintjes is[/quote] Er zijn een hoop asiatische animatie films die niet voor kinderen zijn. Prachtige film eentje die vooral in de bioscoop tot zijn recht zal zijn geweest (helaas thui......"
9
"...[quote=Tarkus] maar het is vooral Maggie Grace die hier de show steelt.[/quote] Ja acteren was niet haar punt maar rond rennen in een bikini doet de truc. Liam Neeson word oud en houterig actie was moeilijk te volgen (in tegenstelling tot het ve......"
Taken 2
"...[quote=::DFC::Nohands[NL]]Ik begin de laatste jaren wel moe te worden van al die vampierfilms... Jaren 1990 1991 - I Want to Bite You/From Dracula with Love (Japan) 1991 - Modern Vampires (Verenigde Staten) 1992 - Bram Stoker's Dracula (Ver......"
30 Days of Night
"...Goeie film zeker, niet een van Chan's meesterwerken, maar erg vermakelijk, het word wat standaard af en toe das wel jammer...."
Rob-B-Hood

laatste ratings

watchlist

rensschrama heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.