Hellboy (2004)

Give Evil Hell

discussie

23 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Perry

Avatar

Een erg vermakelijke film, zo kom je de avond wel door!

Chris23

Avatar

Unicron " Vond de Spiderman films toch stukken beter."


Hahaha, jij heb echt gevoel voor humor .

Unicron

Avatar

Hmm, beetje een tegenvaller. Had na de veelbelovende recensie toch het eea verwacht. Vond de Spiderman films toch stukken beter.

DikkopTV

Avatar

lordhumangus "Hellboy is een leuke film als je van comics houd, heeft goede special effects en er zit vaart in de film met een paar leuke grappen erin. De oerlelijke acteur die hellboy speelt ken ik het meeste van Alien 4 resurrection waarin hij een potje basketbal speelt met Ripley."


ook als je van actie houd
ook als je van sci-fi houd
ook als je van leuke meiden houd

Deweb

Avatar

@Ravaged: Je bedoelt Rasputin? Of bedoel je zijn liefje?

De badguys zijn inderdaad ietwat vage figuren, ook al is hun motivatie vrij duidelijk. HellBoy is ook een comic die niet zozeer echt draait om de gestoorde badguy's zoals in bijvoorbeeld Batman, maar meer om demonen en geesten. En die zijn inderdaad best vaag. Daar komen ook de gaafste one-liners uit vind ik Smiley face.

Baski

Avatar

Wel een coole film, Ron Pearlman speelt ook wel aardig.
Hoe je toch succesvol kan worden met een rotkop! ;)

Andrej

Avatar

Prima film, met een heerlijke held tegen wil en dank.

Deweb

Avatar

Maar waarom vind je het dan niets? Wat is datgeen in jou dat je de film haat? Is het, zoals bij mijn moeder, dat je van nature uit een hekel hebt aan dit soort helden? Of houd je niet van comics?

Ik ben daar eigenlijk heel benieuwd naar, in de vorm van fascinatie. De facinitatie van het grote "waarom" bij mensen.

Soldier

Avatar

Deweb "Waarom?

Het verhaal loopt, de muziek is goed, de one-liners zijn goed, het acteerwerk is ronduit geweldig te noemen (Perlman, Tambor, Hurt), de muziek is erg goed..eigenlijk is er niets mis met deze film."


dat weet ik ook, het ligt niet aan de film maar aan mij. Smiley face

Deweb

Avatar

Waarom?

Het verhaal loopt, de muziek is goed, de one-liners zijn goed, het acteerwerk is ronduit geweldig te noemen (Perlman, Tambor, Hurt), de muziek is erg goed..eigenlijk is er niets mis met deze film.

Soldier

Avatar

(offtopicSmiley face
GAHHH, wat haat ik deze film. :(

Mr. Cinema

Avatar

Tis nou weer ff niet de beste stripverfilming.

Carlijn

Avatar

"...au"

Meesterlijk :D

emperor

Avatar

Topfilm!
fantastisch,goede special effects,gave karakters,goed in elkaar gezet een echt (strip)heldenverhaal hel(l)e dikke aanrader,sfeervol,de volle mep.
Beter dan Spiderman,Superman,Xmen..absoluut!:W
petje af voor Ron Perlman.
[rating 5]

Stok

Avatar

Of het de beste stripverfilming is weet ik niet; Spider-man 1,2 X-men 1,2 en Men in Black zijn ook fantastisch. Maar Hellboy behoort zeker in dat rijtje.

Deweb

Avatar

Ronduit de beste comicverfilming die er is. Goed verhaal met een uitstekend tempo dat blijft nergens echt blijft haken. Het loopt! Een ander pluspunt is de weergaloze vertolking van de titelheld. Ron Perlman speelt hem alsof hij nooit anders heeft gespeeld, waartoe de uitstekende aankleding goed bijdraagt.

Gewoonweg 2 heerlijke uren die om zijn voor je er erg in hebt Smiley face.

BillyBlack

Avatar

In 1 zomer zeker vijf keer gezien na aanschaf, is echt een prachtige stripverfilming met een hoog vermakelijkheidsgehalte. Bijzonder vind ik hier dat de one-liners niet irritant worden en niet ontzettend overdreven zijn, wat in comicverfilmingen nog wel eens wil gebeuren.

William Munny

Avatar

Heelijke Comicverfilming met een komische ondertoon.Smiley face

chriznotyze

Avatar

Leuke film, leuke actie, leuke verhaal

[rating 3.5]

hermit elephant

Avatar

Lobotomykid "Zeg, die Hellboy ziet er echt niet uit! Is het soms zo'n soort superheld als Spawn, of wat moet ik mij erbij voorstellen?"

Yep. Recensie volgt...

Lobotomykid

Avatar

Zeg, die Hellboy ziet er echt niet uit! Is het soms zo'n soort superheld als Spawn, of wat moet ik mij erbij voorstellen?

WoUtoMatiC

Avatar

Ron Perlman heerst man.

lordhumangus

Avatar

Hellboy is een leuke film als je van comics houd, heeft goede special effects en er zit vaart in de film met een paar leuke grappen erin. De oerlelijke acteur die hellboy speelt ken ik het meeste van Alien 4 resurrection waarin hij een potje basketbal speelt met Ripley.