mickvh Avatar

mickvh

Laatste reviews

Donnie Darko(2001)

"...Geweldige film. Toen ik hem voor de eerste keer zag, wist ik eigenlijk niet wat ik precies moest verwachten. Toen de film afgelopen was, snapte ik het..."

Se7en(1995)

"...Dit is een werkelijkwaar een fantastische thriller! De film gaat over twee detectives die een seriemoordenaar zoeken. Doordat detective Somerset..."

Raging Bull(1980)

"...Op het wat slappe einde na, toch een mooie film. Het zwart-wit gebruik versterkt de situaties doordat onbelangrijke zaken niet, of minder opvallen...."

Signs(2002)

"...Ik vond het een geweldige film, hoewel deze niet zo goed is als The Six Sense. De spanning wordt goed opgebouwd, en dat is natuurlijk het opvallendste..."

Sin City(2005)

"...Nee, Sky Captain and the World of Tomorrow was geheel gemaakt met . Terwijl Sin City geheel met gemaakt was. Maar eigenlijk komt het gebruik ervan..."

Laatste reacties

"...[quote=Cee van Lleef]Contradictio in terminus: stallone en goed acteerwerk in een zin dat kan niet.[/quote]Dan moet je vooral deze zeer ondergewaardeerde film bekijken, ik vind het persoonlijk Stallones' beste rol die hij ooit heeft gespeeld. Jammer......"
Cop Land
"...[quote=kootsie]Achterhaald. AD journalist deed het na en kwam geen onsje aan.[/quote]Klopt,en hij viel zelfs 6 kilo af. Hier meer: [url=http://www.ad.nl/economie/article507126.ece ]LINK[/url]..."
Super Size Me
"...Net voor de tweede keer gezien!!! De film blijft geweldig, de combinatie tussen humor en drama is bij deze film net iets minder als bij The Gold Rush, en City Lights. Maar ik heb er veel van genoten. En volgende week The Great Dictator. Ook voor d......"
Modern Times
"...Bij eentje is het wel gelukt: The Quick and the Dead met Sharon Stone als stoere cowgirl...."
Bad Girls
"...Charlie Chaplin is Zupah zupah Coowl!!! Een onvergetelijke film, met natuurlijk het tijdloze personage van Charles Chaplin: The Tramp.:W Vooral de combinatie van comedy, tragie, en romantiek is geweldig neergezet! [rating 5]..."
City Lights

laatste ratings

mickvh heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

mickvh heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.