mickvh Avatar

mickvh

Laatste reviews

Donnie Darko(2001)

"...Geweldige film. Toen ik hem voor de eerste keer zag, wist ik eigenlijk niet wat ik precies moest verwachten. Toen de film afgelopen was, snapte ik het..."

Se7en(1995)

"...Dit is een werkelijkwaar een fantastische thriller! De film gaat over twee detectives die een seriemoordenaar zoeken. Doordat detective Somerset..."

Raging Bull(1980)

"...Op het wat slappe einde na, toch een mooie film. Het zwart-wit gebruik versterkt de situaties doordat onbelangrijke zaken niet, of minder opvallen...."

Signs(2002)

"...Ik vond het een geweldige film, hoewel deze niet zo goed is als The Six Sense. De spanning wordt goed opgebouwd, en dat is natuurlijk het opvallendste..."

Sin City(2005)

"...Nee, Sky Captain and the World of Tomorrow was geheel gemaakt met . Terwijl Sin City geheel met gemaakt was. Maar eigenlijk komt het gebruik ervan..."

Laatste reacties

"...Iemand zou in je gezicht moeten spugen, Mark. Wat een respectloze onzin van je......"
"...[quote=Galu]Ik denk zoals hierboven al vermeld ... [spoiler]Dat Nolan idd bij ons Inception heeft gedaan zonder dat we het doorhebben... Wat mogelijk want het is een Nolan film. Voor wie dit belachelijk vind, stiekem is het wel een leuke gedachte........."
De "tijdsbalk" van Inception
"...[quote=Decepticon]Alleen die Amerikaanse woorden met "re" er voor kan ik niet meer uitstaan :r[/quote]Relax. ;)..."
'The Invisible Man' in een Sherlock Holmes jasje
"...[quote=Spider-fan]Het enige dat Spielberg doet is op zijn rekenmachine calculeren wat dit hem nu weer gaat opbrengen. Europees cultuurgoed respecteren is er niet bij.[/quote] [quote=Spider-fan]Hopelijk is Spielberg snel dood, dan zijn we van die gel......"
Belangrijk personage niet in The Adventures of Tintin
"...Supercool! Deze keer terug naar de Mythology-verhaallijn? En misschien iets meer humor?..."
Derde X-Files film in aankomst?

laatste ratings

mickvh heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

mickvh heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.