Jusjuh Avatar

Jusjuh

Laatste reviews

Pulp Fiction(1994)

"...In mijn nederige ogen een ernstig overgewaardeerde film. Dit ligt aan de dialogen die na enkele tientallen minuten aan metaalmoeheid gaan luisteren...."

Star Wars: Episode II - Attack of the Clones(2002)

"...Minste Star Wars, al zegt dat weinig. Het verhaaltje is erg simpel, en is gewoon invullen en verbeelden wat we al wisten. Het 'Fear leads to anger'..."

Star Wars: Episode I - The Phantom Menace(1999)

"...Maar dan hebben we het wel over een perfect uitgewerkt personage. Een van de beste full-life characters die ik ooit gezien, of voorlopig dan gelezen..."

Star Wars: Episode I - The Phantom Menace(1999)

"...Prachtig. Even het gesprek hierboven lezen. Dát is de kracht van de 'moderne' Star Wars'en. De complexiteit. Waar dit ophoud bij een klein gesprekje..."

The Blair Witch Project(1999)

"...Dit is me toch spannend! Ik zie niet wat de mensen boven mij er zo bagger aan vinden. Alles is briljant, de setting, de manier van filmen, maar vooral..."

Laatste reacties

"...Eigenlijk is het allemaal rete-eenvoudig, als ik dat zo mag zeggen. Ik geloof, en dat geloof ik heilig, dat het begint met een verhaal waarvan je zo sterk voelt dat het vertelt moet worden dat je er wakker van ligt. Niet andere dingen namaken, niet k......"
FT steunt aankomende Nederlandse filmmakers!
"...[quote=Jonathancrane]Ik heb de nijging om de nieuwe Nicolas Cage trailer en nieuwe Billy Bob Thornton regie project neer te zetten, maar uit respect voor de domme regels zal ik het niet doen. [/quote] :O..."
Nog veel meer Mr. Chow in The Hangover III
"...Het lijkt mij een goed idee om een 'meld als misbruik' knop toe te voegen, naast de quote-knop. Zie dumpert.nl als voorbeeld. Als een reactie enkele keren als ongewenst aangegeven is, word er een melding gegeven bij de mod's. Anyway, goed initiatief...."
On-topic / Off-topic reacties op FT
"...Ziet er verdomd strak uit, erg benieuwd naar het script. Maak het alsjeblieft waar...."
Trailer voor korte film De Tweede Biecht
"...[quote=MoJo]...voor Nederlandse begrippen...[/quote] Brr......"
Trailer Hemel

laatste ratings

Jusjuh heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Jusjuh heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.