Jusjuh Avatar

Jusjuh

Laatste reviews

Pulp Fiction(1994)

"...In mijn nederige ogen een ernstig overgewaardeerde film. Dit ligt aan de dialogen die na enkele tientallen minuten aan metaalmoeheid gaan luisteren...."

Star Wars: Episode II - Attack of the Clones(2002)

"...Minste Star Wars, al zegt dat weinig. Het verhaaltje is erg simpel, en is gewoon invullen en verbeelden wat we al wisten. Het 'Fear leads to anger'..."

Star Wars: Episode I - The Phantom Menace(1999)

"...Maar dan hebben we het wel over een perfect uitgewerkt personage. Een van de beste full-life characters die ik ooit gezien, of voorlopig dan gelezen..."

Star Wars: Episode I - The Phantom Menace(1999)

"...Prachtig. Even het gesprek hierboven lezen. Dát is de kracht van de 'moderne' Star Wars'en. De complexiteit. Waar dit ophoud bij een klein gesprekje..."

The Blair Witch Project(1999)

"...Dit is me toch spannend! Ik zie niet wat de mensen boven mij er zo bagger aan vinden. Alles is briljant, de setting, de manier van filmen, maar vooral..."

Laatste reacties

"...[quote=jigsawkiller]deze is ook gewelidg de effeten echt prachtige film jop een moement leef je echt mee in het verhaal en het einde ja een grote cliffhanger maar eragon en saphira zullen nog hard moete strijden aan gezien het einde echte geweldi......"
Eragon
"...Hij word in delen uitgezonden. Niet steeds opnieuw...."
The Path to 9/11
"...Synopsis hoort bij deel 2...."
The Ring
"...[quote=laguitara]Saw 2 heb ik niet eens gekeken omdat ik vervolgen meestal nix vind...je weet na het eerste deel al wat er komt in de 2de...spanning is eraf...verhaal bekend. Net als die Scary Movie ...Jaws met vervolgen...Friday the 13th...en ga zo......"
Saw III
"...Oef, ik zie al hoe dit eindigt......"
Hong yan

laatste ratings

Jusjuh heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Jusjuh heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.