Mcjansen84 Avatar

Mcjansen84

Laatste reviews

King Kong(2005)

"...Leuke film, maar de film gaat wel enigzins ten onder door de overload aan CGI, begrijp me niet verkeerd het is best een mooie film, new york is erg..."

War of the Worlds(2005)

"...Ik hem hem net gezien, en ik had er toch iets meer van verwacht... er waren een aantal scene's die ik persoonlijk overbodig vond, en ik zat me ook af..."

Batman Begins(2005)

"...Dit is gewoon de beste film van 2005..... Echt fantastisch! Hulde aan iedereen die deze film tot stand heeft gebracht! Ik kom net terug van de..."

Sin City(2005)

"...Ben net terug... wat een super film man! in het begin moet je wel ff wennen aan de stijl maar zodra het verhaal(en) opgang komt wordt het pas bruut,..."

Signs(2002)

"...Tis gewoon een top film, al die kleine details die zo goed zijn uitgewerkt maken deze film top, wat ik toevallig las op IMDB; op een gegeven..."

Laatste reacties

"...Gereageerd! :)..."
FilmTotaal zoekt trailerposters!
"...Jaaa hoor eindelijk! Als groot fan wordt ik dan beloond. ik vind hem erg geslaagd tot nu toe :D nu nog ff wachten op de HD versie......"
The Happening teaser
"...Zo! de titel deed mij wel even doen schrikken, wel leuk bedacht, 'roze is het nieuwe zwart' :')..."
Trailer Van God Los 2
"...[quote=Diedo]Ik denk dat Jan de Bont recht heeft op een betere titel dan "Verhoevens voormalige cameraman". Hij heeft immers inmiddels klassiekers ter wereld gebracht zoals Speed 2: Cruise Control en Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life.[/quote......"
Verhoeven verfilmt Paperboy
"...Jaaa! die kop alleen al, dat is hem helamal, geweldige keuze!..."
Tucci in Lovely Bones

laatste ratings

Mcjansen84 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Mcjansen84 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.