Mcjansen84 Avatar

Mcjansen84

Laatste reviews

King Kong(2005)

"...Leuke film, maar de film gaat wel enigzins ten onder door de overload aan CGI, begrijp me niet verkeerd het is best een mooie film, new york is erg..."

War of the Worlds(2005)

"...Ik hem hem net gezien, en ik had er toch iets meer van verwacht... er waren een aantal scene's die ik persoonlijk overbodig vond, en ik zat me ook af..."

Batman Begins(2005)

"...Dit is gewoon de beste film van 2005..... Echt fantastisch! Hulde aan iedereen die deze film tot stand heeft gebracht! Ik kom net terug van de..."

Sin City(2005)

"...Ben net terug... wat een super film man! in het begin moet je wel ff wennen aan de stijl maar zodra het verhaal(en) opgang komt wordt het pas bruut,..."

Signs(2002)

"...Tis gewoon een top film, al die kleine details die zo goed zijn uitgewerkt maken deze film top, wat ik toevallig las op IMDB; op een gegeven..."

Laatste reacties

"...[quote=Nar]Zelden zo lekker inslaap gevallen tijdens een film. Ok sorry voor de liefhebbers, deze film was duidelijk niet aan mij besteed. Toch zal ik me er een tweede keer aan wagen om de meerderheid proberen te begrijpen........alleen niet deze vri......"
Eternal Sunshine of the Spotless Mind
"...Thomas Newman he ;) binnenkort komt Road to perdition op tv, Sam mendes zelfde regiseur als American beauty met wederom thomas newman als componist een top film!..."
American Beauty
"...Geen top film, maar toch wel erg vermakelijk voor trek & niet trek fans, gewoon kijken ;) krijgt van mij een 7!..."
Star Trek: Nemesis
"...Nog nooit helemaal gezien, ben wel benieuwd, ook omdat Bryan singer hem regiseert, die nu druk bezig is met superman,..."
The Usual Suspects
"...Ik snap wel waarom dat cijfer van IMDB zo laag is, het is vrij cliché en voorspellend, maar zeker geen slechte film! gewoon kijken dus ;)..."
Dragonfly

laatste ratings

Mcjansen84 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Mcjansen84 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.