abruzzese Avatar

abruzzese

Laatste reviews

Johnny Stecchino(1991)

"...Roberto Benigni films zijn eigenlijk gemaakt voor het Italiaans publiek die weer andere humor hebben dan de Nederlandse humor . Ik vind deze film..."

The Social Network(2010)

"...Wat een verwarrende slechte film is deze . Ik kon hem niet uitkijken en na 1 uur vroeg ik mij af of dit een film is of een biografie of zelfs dacht..."

Laatste reacties

"...Ik vond Safe House een ingewikkelde politieke actie thriller die heel moeilijk te volgen is en het verhaal helemaal niet boeiend is . Met zo'n grote acteurs verwacht ik veel meer maar helaas is Safe House voor mij een slechte film geworden..."
Safe House
"...Wat een brute mooie film is Warrior toch , beste film van 2011 is het zeker wel . Ik geef deze een review van 9.0..."
Warrior
"...Ik heb zeker genoten van deze prachtige film die zeker niet snel ga vergeten . Heb meer dan twee uur echt genoten , een meester werk van zowel als regisseur en actrice ...."
Changeling
"...Wat een slechte film is deze toch geworden . Veel te verwarrende scenes / chaotische slechte verhaallijn / met genoeg goede acteurs is deze film toch jammer genoeg niet het kijken waard . Voor mij een review cijfer 4..."
The A-Team
"...Wat een schitterende italiaanse comedy die ik zeker voor de tweede keer zal gaan kijken . Ik denk dat La Tigre e la Neve geen film is voor het Nederlands publiek vanwege de humor die erin zit en die moet je kunnen begrijpen . Roberto Benigni op zij......"
Tigre e la neve, La

laatste ratings

abruzzese heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

abruzzese heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.