jazzthieve Avatar

jazzthieve

reacties

  • Saaie film!

    als reactie op de film Artificial Intelligence: AI

  • [quote=Kaaskorst]@Tukkerstein. Lees de tekst van Steve nog even goed. Hij refereert aan 'deze film'. Deze zal dan Robocop 2 zijn me dunkt... Degene die voor vandaag staat geprogrammeerd. Veel plezier verder,[/quote] Jouw interpratie van de tekst is fout! Toen ik die las had ik niet het idee dat de auteur te kennen gaf dat Robocop 2 van Paul Verhoeven zou zijn.

    als reactie op de film RoboCop 2

  • Veel "hopping on the bandwagon"-commentaren hier meer woorden zal ik er niet aan vuil maken...

    als reactie op de film The Matrix Reloaded

  • ^^ grappige lul

    als reactie op de film Mad Max 2: The Road Warrior

  • Cultklassieker, beter als deel 1.

    als reactie op de film Mad Max 2: The Road Warrior

  • [quote=woodie]Een van de slechte films van Bruce Willis. Bruce is Bruce en dat is op zich ok, maar waarom één van die gasten helemaal doordraait op overdreven manier...?? Ik vond het echt niet geloofwaardig.[/quote] Waarom vind jij dat dan overdreven? In het echt gebeuren zelf zottere dingen. Een motivatie zou welkom zijn ipv van twee domme opmerkingen over wat er in de film gebeurt. Om een film daarvoor een van willis zijn slechtste te noemen noem ik idioot overdreven.

    als reactie op de film Hostage

  • [quote=swompie]Helemaal mee eens. Heb me ook mateloos zitten ergeren aan het ronduit achterlijk neerzetten van een oostblokker. Alsof het iemand is die nog niet eens weet hoe een telefoonkaart werkt, nog nooit met echt geld heeft betaald bij de Burger King, nog nooit een tv heeft gezien etc. etc. Had het idee dat Spielberg 'Groeten terug uit rimboe' had gezien voordat hij het typetje van Tom Hanks neerzette voor de film. Daarnaast natuurlijk ook onzin dat hij in die Terminal moet verblijven en geen asiel of iets dergelijks krijgt, dat hij binnen enkele weken Engels spreekt door 2 boeken met elkaar te vergelijken, dat hij die hele luchthaven aan alle kanten zelf kan verbouwen (bijv. die Middeleeuwse fontein). Het overdreven Amerikaanse gedoe dat alle medewerkers van de luchthaven met hem meedoen en nog veel meer.... Waardeloze film met als enige 2 lichtpuntjes Tom Hanks & Catherine Zeta Jones, al vond ik ditz eker niet een van de beste rollen van Tom Hanks (ligt merendeels ook aan het onzinscript).[/quote] Pssst...ik zal je een geheim vertellen...niet doorvertellen eh: HET IS EEN FILM. Je moet het niet al te letterlijk nemen. Jij bent waarschijnlijk zo iemand die bv Star Wars slecht vind omdat geluid in de ruimte niet kan. Saaie mensen met weinig fantasie zijn dat meestal.

    als reactie op de film The Terminal

  • [quote=Hanaatjuh]tjah je mag je eigen mening hebben maar als je haar niet uit kan staan..waarom schrijf je dan?? ik vind haar wel leuk..en deze film is wel de moeite waard om te kijken!![/quote] Ja, want enkel positieve dingen mogen hier neergepend worden zeker?? Wat een gelul. Dit is een saaie flufilm die probeert grappig te zijn maar daarin faalt.

    als reactie op de film Miss Congeniality

  • [quote=Scarkees]Zeker weten de beste MI film. Verhaal is gewoon degelijk, muziek geweldig. Cruise is nog cooler. En gelukkig geen cliche verhaal als deel 3, waarbij alles persoonlijk wordt. Deze had ik zeker in de cinema moeten zien, maar als 11 jarige was ik vast te jong. Deel 1 heb ik zeer lang geleden gezien, misschien is die beter, geen idee.[/quote] MI2 was geen film maar een mtv rock video. Belachelijke pretentieuse film.

    als reactie op de film Mission: Impossible II

  • Een parel van een film. Hilarisch en steengoed geregisseerd. Een aanrader!

    als reactie op de film Kiss Kiss Bang Bang

  • 6.4 voor een film als dit???? Ik geef toe dat de IMDB score iets te laag is, maar 6.4 op FT is in ieder geval veeeeeel te hoog. Die score is een belediging voor betere films die een lagere score dan 6.4 kregen hier op FT. Ik ben ervan overtuigd dat dit heel wat minder zou scoren moest deze niet geregisseerd zijn door een Nederlander.

    als reactie op de film Showgirls

  • [quote=Jeki]Ben een groot Johnny Cash fan maar deze film kon me niet boeien.[/quote] Niet groot genoeg dan.

    als reactie op de film Walk the Line

  • [quote=gandalf the white]Ik hoor blablabla, maar ik blijf het gewoon een van de beste aktie films ooit vinden. Samen met T2.[/quote] Wat een volwassen reactie, jij bent zo een persoon die waarschijnlijk zijn vingers in zijn oren steekt als ie iets hoort dat hem niet aanstaat. Beetje zoals een kleuter doet.

    als reactie op de film Die Hard with a Vengeance

  • [quote=laundromat]3x nix, goeie acteurs leiden niet altijd tot een goeie film. Het plot slaat nergens op. Panic Room ook met J. Foster was nog wel ok, maar dit is gewoon hetzelfde maar dan in de lucht. Ga maar wat anders kijken/doen![/quote] Jij moet ons niet gaan vertellen wat we moeten zien/doen, daar zullen we zelf wel over beslissen.

    als reactie op de film Flightplan

  • [quote=hetisjantje]Deel 1 was echt raw. De film is z'n cijfer meer dan waard hoor, maar dat zijn dan de minpuntjes.[/quote] Deel 2 was nochtans ook al vrij "raw", zelfs nog meer. Denk maar aan volgende scenes: Sarah Connor wordt levend verbrand in de nucleaire droom, arnie snijdt zijn arm open, een agent wordt door zijn oog gespiest en hetzelfde gebreurd met Tod maar dan door zijn mond. "Raw" genoeg naar mijn mening.

    als reactie op de film Terminator 2

  • Niet de beste bond moderne bond-film ("casino royale" draagt die eer) maar zeker wel de beste brosnan bond-film.

    als reactie op de film GoldenEye

  • Domme film, dom verhaal maar heeft toch enig entertainment waarde.

    als reactie op de film Volcano

  • De tieners gaan maar beter naar "Resident Evil" kijken, diegene die wat inhoud, sterk verhaal en sterke acteerprestaties willen moeten deze Danny Boyle film gaan zien. Een 6.7/10 bij ft t.o.v. een 7.5 bij imdb is een belachelijk idioot lage score.

    als reactie op de film 28 Days Later...

  • [quote=interbob]zeemzoete typisch US verfilming van een boek. [spoiler]Bijna iedereen gaat dood in het verhaal, en maar best ook.[/spoiler] Bweek!! :r[/quote] Zeemzoet?? Heb je deze film eigenlijk wel gezien, er is weinig zeemzoets in te zien eerder het tegenovergestelde, nogal veel drama, ze gaan er gewoonweg allemaal aan gedurende de film. Disney is zeemzoet, maar dit niet hoor.

    als reactie op de film Legends of the Fall

  • [quote=hpbv]een lekkere film om te zien en verveeld niet,jammer dat iki er niet bent wand anders ging ik zeker smullen van deze film[/quote] Een knap staaltje nederlands hier.

    als reactie op de film The Terminator

  • [quote=darkboy_25]'' you tokin to me? are you tokin to me? tok to my lil friend " B-)[/quote] Een kenner blijkbaar.

    als reactie op de film Scarface

  • [quote=dunpealhunter69]Het is helemaal geen 2006, het is 2007 sukkel[/quote] Idioot

    als reactie op de film Clear and Present Danger

  • Schindler's list is spielberg's beste, deze is een oversentimenteel tranengedoe dat naar het einde toe serieus begint te vervelen.

    als reactie op de film Artificial Intelligence: AI

  • Sunchaser, het einde MAAKT de film

    als reactie op de film The Game