Hifaatch Avatar

Hifaatch

Laatste reviews

Iron Man 2(2010)

"...Deel 1 was al zooo een goede Comic to movie verfilming. deze stelde zeker niet teleur. vanaf het begin tot het eind is het genieten en af en toe..."

Laatste reacties

"...Ziet er weer veel belovend uit!! :E..."
Nog een X-Men: First Class personage-trailer
"...[quote=leidenaar]Ik zou daar wel een kunstje op kunnen ja.[/quote] dankjewel dat je dat even wilde delen met iedereen.:)..."
Rosie Huntington-Whiteley in Transformers 3
"...Wauw!!:| ondanks dat alle fans er klaar mee waren dat bay alleen explosies en shots van mooie dames in de TF films heeft gepropt komt dus nu het definitieve bericht dat er een vervanging is gevonden. dat foxy eruit lag was het mooiste nieuws omtr......"
Rosie Huntington-Whiteley in Transformers 3
"...[quote=Steve-O]Maar er was toch al een acteur die de jonge Cyclops zou gaan spelen? Die kwam ook voor in X-Men Origins Wolverine.. En hoe zit de tijdslijn dan? Wolverine is natuurlijk vóór de eerste X-Men film, maar daar zie je al een jongere profes......"
Kick-Ass ster Aaron Johnson in X-Men: First Class?
"...Heb best wel zin in deze film, verwacht niet meer dan zombies knalle en achtervolg scenes met spannende mueziek op de achtergrond, maar dat is ook leuk van tijd tot tijd. ik word er echt niet goed van om bij bijna elke nieuwe film ontwikkeling wee......"
Poster Resident Evil: Afterlife

laatste ratings

watchlist

Hifaatch heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.