tropical girl Avatar

tropical girl

Laatste reviews

Blue Valentine(2010)

"...Ik vind Blue Valentine een prachtig rauw-realistisch en ontroerend portret van een huwelijk-in-distress. Inderdaad geen makkelijke film, ik heb hem 2..."

Revolutionary Road(2008)

"...Ik vond hem prachtig, greep mij naar de keel en liet mij dagenlang niet meer los. De sfeer van de verstikkende fifties, de onmacht van die twee-prima-..."

Office Space(1999)

"...Dit vind ik dus echt humor; wat heb ik gelachen! De kleinste details zijn nog grappig en Jennifer Aniston zowaar ook. Zalig zoals die vreselijke..."

Laatste reacties

"...Hij was prachtig! Heb John Hawkes hierna voorgoed in mijn hart gesloten als acteur. Ook hulde aan een geweldig naturelle Hunt & de rest van de cast...."
The Sessions
"...Prima dvd film, maar voor mij geen hoogvlieger. Vond Naomi Watts de zwakste schakel, in tegenstelling tot de recensent: vlak, en zonder 'ziel' gespeeld. Minimalistisch acteren kan zeer goed werken (kijk maar naar haast al het werk van Ryan Gosling) m......"
Fair Game
"...Ach mensen, gisteren met mijn zoontje voor de eerste keer in zijn bijna 4 jarige leventje naar de film geweest (ik woon in de tropics, dus hij draait al!). Uiteraard moesten dat zijn helden van Cars worden, in 3D. Het manneke heeft geen brilletje opg......"
Cars 2 is Pixars allereerste rotte tomaat
"...Ik ben helemaal blown away door deze fantastische film. God wat had ik het mis toen ik vantevoren dacht: geen aandacht besteden aan deze internet film.......BOY WAS I WRONG! Niets dan lof voor Fincher, cast, schrijver(s). Spel was razendgoed, met Eis......"
The Social Network
"...Zou dat de echte reden zijn (die Jeremy Renner aangeeft) of zou De Kerk zelf hierachter zitten...? Zou mij niets verbazen, folks......"
Slecht nieuws voor Paul Thomas Anderson

laatste ratings

watchlist

tropical girl heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.