Frequence Avatar

Frequence

Laatste reviews

Inception(2010)

"...Mijn god.. ik kon me er gewoon niet van weerhouden om alvast naar de film te gaan. Ik zou volgende week met mijn vrienden gaan maar met die unlimited..."

Percy Jackson and the Lightning Thief(2010)

"...Joh.. ik schrok echt soms.. heb ik niet vaak in de bioscoop. Ik vond het echter jammer dat sommige stukken vanuit het boek minder uitgebreid werden..."

Laatste reacties

"...Een mooie film die veel weg heeft van de indrukwekkende en soms ontroerende beelden van Slumdog Millionaire. De grote climax blijft helaas uit, maar dat neemt niet weg dat deze film zeer de moeite waard is om te kijken. ..."
The Idol
"...Film een maand geleden in de voorpremiere gezien. Van de trailer met de muziek was weinig meer terug te zien en er werd voor een Nederlandse film steengoed geacteerd. Het verhaal waarbij je verwacht veel emotie en ellende aan te treffen verraste me j......"
Süskind
"...Op een kleine snelle overstap in de film na ontzettend veel moeten lachen. Vind Adam Sandler op zijn manier erg grappig en ook in deze film komt zijn manier van komedie goed tot zijn aard! :)..."
Mr. Deeds
"...Een waardig einde voor de Harry Potter serie. Heerlijk genoten van de film (voor het eerst maar eens uitgeweken naar de IMAX in 040) en dat bracht de filmbeleving misschien naar een nog wel hoger standje. Nu maar afwachten welke nieuwe reeks er v......"
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2
"...Deze film gisteren gezien :D. Vond hem erg plezant..."
Scott Pilgrim vs. the World

laatste ratings

6,4
Agora (2009)
Agora (2009)
7,3
Frozen (2013)
Frozen (2013)
8,3
Inside Out (2015)
Inside Out (2015)

watchlist

Frequence heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.