UniMatriX Avatar

UniMatriX

Laatste reviews

Transformers(2007)

"...Deze film is perfect voor zn doel namelijk: Blockbuster afleveren en puur popcorn vermaak. Daarnaast legt deze film de lat weer hoger als het gaat..."

Laatste reacties

"...Ik had verwacht dat Jeff Goldblum nu de volledige hoofdrol op zich zou nemen met de afwezigheid van Smith. Goldblum is een geweldige acteur en nu de grootste naam in deze film. Maargoed, de verrassing van de aliens en de aanval op aarde is er natuu......"
Independence Day: Resurgence
"...[quote=Silenzio]20 jaar lang dacht ik dat het personage gespeeld door Brent Spiner dood was, maar dat blijkt dus niet het geval te zijn. Vreemd, maar ID4 lijkt inderdaad wat ruimte voor interpretatie hierover te laten.[/quote] Hij draagt ook een sja......"
Trailer 'Independence Day: Resurgence' van ruim 4 (!) minuten
"...Arnie Arnie Arnie!! Red Sonja zou hem alle hoeken laten zien vrees ik..."
Twee gloednieuwe Conan foto's
"...Ik zou niet graag de agent zijn die hem in bewaring moet gaan nemen. Misschien dat Whistler nog wat in petto heeft!..."
Wesley Snipes moet drie jaar de bak in
"...Even kort antwoord op alle vragen: Bruce Greenwood / Captain Pike: Hij leeft nog en is nu Admiral Pike. Dus aardige kans dat het de bevelhebber van Kirk wordt in de volgende film. William Shatner: zou inderdaad kunnen terugkeren. Misschien een so......"
Opnames Star Trek sequel in januari

laatste ratings

watchlist

UniMatriX heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.